Kom på Office kursus, kompetencekursus og specialkursus

Læs mere om det store udvalg af kompetenceudviklende specialkurser online på hjemmesiden www.jensens.dk.

Specialkurser

Jensens Kurser tilbyder specialkurser, der henvender sig målrettet til medlemmer af Dansk Journalistforbund. Som medlem heraf kan man søge om støtte til specialkurserne og på den måde få realiseret sit ønske om at komme på et effektivt og udbytterigt specialkursus, der opbygger relevante kompetencer inden for feltet journalistik. Jensens Kursers specialkurser består af små hold, så der er tid og plads til den enkelte kursist, og der er naturligvis fuld forplejning under hele kurset. Hos Jensens Kurser tager man godt hånd om kursisterne både fagligt og personligt.

 

Office kurser

Programmer som Microsoft Office og Open Office kommer hele tiden med nye og bedre versioner, der tilbyder nye muligheder inden for både tekstbehandling og dokumentdeling. Hvis man ønsker at blive klogere på og holde sig opdateret med alle disse nye funktioner, så har Jensens Kurser et stort udvalg af kurser, der kan styrke ens kompetencer og evner inden for et stort udvalg af moderne programmer, der gør arbejdet på både kontoret og derhjemme lettere og hurtigere. Når først man har sat sig ind i de mange nye muligheder, der er i programmer såsom Microsoft Office 2010 med hjælp fra Jensens Kurser, så åbner der sig helt nye muligheder inden for tekstbehandling og deling heraf, som man ikke troede muligt.

 

Kurser i kompetenceudvikling

Hos Jensens Kurser kan man finde en lang række kompetenceudviklende kurser, der undervises af kompetente undervisere, der har god erfaring med at undervise. Hvis man ønsker at forbedre sine kompetencer inden for et givent felt, så er et effektivt kursus hos Jensens Kurser måske løsningen. Under kurset modtager man intensiv undervisning, der efterfølgende følges op med online videokurser og support, så man selv kan arbejde videre med ens nyudviklede kompetencer.

termoland logo.PNG