Læs om Denis Jacobsen og det anerkendte Solix investeringsselskab

Enhver virksomhed, bør vide helt præcis hvad der kan forventes, når der bliver introduceret til et investeringsselskab. Det kan blandt andet være et selskab som Solix Group. Det kan faktisk være et selskab, der kan hjælpe din virksomhed, hvis der er brug for et nyt image. Hos www.send-pressemeddelelse.dk kan du lære mere om Denis Jacobsen og hans virksomhed Solix investeringsselskab, der har fokus på at investere i virksomheder i Nordeuropa, og specielt hvis det er i Danmark og Sverige.

Denis Jacobsen er altid parat til at engagere sig i nye initiativer

Solix Group er et investeringsfirma, der har fokus på nordeuropæiske virksomheder, specielt danske og svenske. Den administrerende direktør er Denis Jacobsen, der startede ud med at udvikle og vækste forskellige virksomheder. Det gjorde han i nogle år inden han mødte sin samarbejdspartner Johan Cervin. Denis Jacobsen har været aktiv i Danmark og på det internationale marked. I løbet af sin karriere har Denis Jacobsen opnået gode og store resultater. Det er blandt andet inden for virksomhedsstrategi, men også inden for investering. Gennem dette har Denis Jacobsen kunnet styrke forskellige virksomheders markedspositioner, og deres kapital. Denis Jacobsen og Johan Cervin mødtes gennem deres arbejde, og sammen etablerede de investeringsselskabet Solix Group. Denis Jacobsen skaber kapital og vækst for etablerede virksomheder ved at hjælpe dem med at tænke stort, så de kan udvikle deres virksomhed. Fordelen for både Denis Jacobsen og Johan Cervin er, at de er etableret i både Danmark og Sverige. Det giver dem nemlig en god indsigt i hvad der rører sig i det danske og det svenske marked. De vil desuden have forståelse for muligheder på det internationale marked. Denis Jacobsen kan derfor finde nye muligheder for investering, men også se nye muligheder for virksomheder, når de skal til at tænke over nye initiativer, så de kan skabe vækst. Denis Jacobsen har en klar investeringsfilosofi, der hjælper ham og hans samarbejdspartnere til at tænke langsigtet. Der kan dermed skabes en stabil virksomhedsstrategi, der vil virke som et fundament til at styrke markedspositionen for virksomheden. Denis Jacobsen er klar til at hjælpe med nye initiativer, med forskellig karakter.

Solix investeringsselskab leder altid efter nye udfordringer

Denis Jacobsen laver dog også andet, end at finde nye folk at støtte til fonden. Han er nemlig også administrerende direktør for Solix investeringsselskab, der er et investeringsfirma, der specielt sætter fokus på virksomheder i Nordeuropa, helst i Danmark og Sverige. Solix investerer typisk i selskaber, der har en omsætning fra 500.000.000 kr. og opefter. Solix investeringsselskab har langsigtede planer, når det kommer til investering. Derfor er Solix på udkig efter investeringsmuligheder, hvor de har mulighed, for at have et tæt samarbejde med ledelsen igennem længere tid. Solix ønsker ikke blot at igangsætte initiativer. De vil være en del af hele processen, så de kan være med til at fuldføre forskellige initiativer. De vil nemlig gerne være med til at styrke selskabernes markedspositioner, produkter og produktionsapparat, samt selve organisationen. De ønsker at være den del af den udvikling, deres samarbejdspartnere gennemgår. Derfor vælger Solix investeringsselskab også at tilføre de enkelte selskaber kapital og ressourcer, der gør de kan indfri deres ambitioner. Solix følger den filosofi at sætte integritet, tillid og pålidelighed først, så de har basis for et godt samarbejde. Solix investerer kun i brancher, som de har fuld forståelse for, så de er sikre på at kunne være en god del af udviklingen, samt forstå hvad der kan ændres, for at gøre det mere effektivt. Solix har både tålmodighed, ambition og motivation, til at udvikle deres gruppeselskaber til markedsledere, og skabe værdi på lang sigt, for alle deres interessenter. Da Solix investeringsselskab ikke kun sætter fokus på et enkelt selskab, er alle sikret den rette hjælp til deres udvikling nu og på lang sigt.

Denis Jacobsen