Sicilien og oplevelser til slotte og haver i England med Ans Rejser

Uanset hvilken type rejse du foretrækker har Ans Rejser helt sikkert en, der vil falde i god jord hos dig. Tag med vest på og oplev de flotte slotte og haver i England eller tag til den varme ø i Italien ved navn Sicilien. Læs mere nedenfor.

Se de mange slotte og haver i England med en erfaren rejsearrangør

England har masser at byde på, når det kommer til at rejse. Det er ikke blot London, der er en fed rejsedestination i England – tværtimod. Med Ans Rejser kommer du vidt omkring i England og oplever de velkendte slotte og haver i England, der ikke findes i London eller andre storbyer for den sags skyld. De flotte slotte og haver i England findes primært i Sydengland, hvilket skyldes det milde klima. Ans Rejser giver dig muligheden for at opleve de flotte syn og oplevelser på egen krop med deres super attraktive rejser til Sydengland. Flotte farver på træerne, statuer, der er udført i et fantastisk håndarbejde, store blanke søer og åer er blot nogle af de smukke syn som du vil kunne opleve, når du tager med Ans Rejser på ferie for at se slotte og haver i England. Du kan læse mere om rejsen på Ans Rejsers hjemmeside.

Sicilien byder på noget af det bedste i Italien

Er du på udkig efter en fed rejse med et lækkert vejr, der er markant varmere end det herhjemme i Danmark? Bare rolig, sådanne rejser tilbyder Ans Rejser også til super skarpe priser. Tag med Ans Rejser til den smukke ø i Italien ved navn Sicilien. På denne ø får du det hele. Både lækker strand med lækkert vand, hvor du kan bade, lækre gastronomiske oplevelser med det bedste fra det italienske køkken og lokale specialiteter som deres kendte olivenolie og deres mange skalddyr, flot og fascinerende natur, venlige sicilianere og et væld af historie fra Italiens fortid som stormagt. På turen til Sicilien med Ans Rejser kommer du også til at opleve den store og vilde vulkan, Etna, på tæt hold. Tag en velfortjent pause fra hverdagen i Danmark og rejs til Italien med Ans Rejser. Læs mere om rejsen til Sicilien sammen med Ans Rejser på deres hjemmeside.

Lad Ans Rejser klare det hårde arbejde med planlægningen af din ferie. Få en helt fantastisk ferie og tag med Ans Rejser ud i verden. Læs mere på www.ansrejser.dk.

Ans Rejser