Spar penge på fakturahåndtering med en effektiv softwareløsning

Gå ind på MW-invoiceworkflow.dk og læs mere.

Fakturagodkendelse af fakturaer

Med MW Invoice Workflow kan jeres virksomhed få en nem og hurtig fakturagodkendelse af fakturaer gennem dette software system. Her er bogføring, godkendelse, sporbarhed og videresending gjort endnu nemmere. Således at fakturagodkendelse af fakturaer er gjort langt mere effektivt med MW Invoice Workflow, og kan sørge for at jeres virksomhed sparer mange penge på håndtering af fakturaer igennem virksomheden. I kan desuden nemt integrere skanningstjenester til MW Invoice Workflow således at det er utrolig hurtigt at få jeres faktura ind i systemet til fakturagodkendelse af fakturaer i jeres virksomhed. Så det er gjort nemmere gennem Microsoft Dynamics AX at få godkendt fakturaerne I jeres virksomhed uden at skulle manuelt håndtere dem.

 

Fakturagodkendelse igennem webklient

Fakturagodkendelse igennem webklient er nu blevet mulig med MW Invoice Workflow. Det er ikke længere nødvendigt at bruge Microsoft Dynamics AX, og jeres virksomhed kan spare mange penge med fakturagodkendelse igennem webklienter. På denne måde er det ikke nødvendigt med licenser til så mange computere, og alle faktura kan håndteres elektronisk, dette har gjort det meget mere effektivt for virksomheder at få fakturagodkendelse. Fakturagodkendelse igennem webklient er endvidere smart da fakturagodkendelser kan foregå overalt i verden, uden at personen behøver at være fysisk til stede i virksomheden. Fakturagodkendelse igennem webklient er muligt så længe der bare er en opkobling til internettet.

 

MW invoice workflow

MW-invoiceworkflow.dk kan hjælpe jer med at opsætte jeres systemer til elektronisk håndtering af faktura, og det er ikke længere nødvendigt med Microsoft Dynamics AX, da det nu er muligt igennem en webklient at bruge MW Invoice Workflow modulet. MW-invoiceworkflow.dk kan give jeres virksomhed det fulde overblik over jeres faktura elektronisk, og sørge for at fakturagodkendelse ikke længere nødvendigvis skal foregå i virksomheden.

brillerogoptik.dk logo.PNG