Viet-Jacobsen Fonden er stiftet af manden selv – Denis Viet Jacobsen

Der er forskellige mennesker, der kan have brug for støtte, der blandt andet kan gøre studie i udlandet muligt, eller gøre det muligt for veteraner at udfordre sig selv og hinanden. Denis Viet Jacobsen oprettede i 2016 Viet-Jacobsen Fonden, der netop kan støtte forskellige sager, der alle har fokus på udvikling for individuelle såvel som grupper. På www.180grader.dk forklarer de blandt andet hvad der støttes.

Læs mere om investoren Denis Viet Jacobsen og hans foretagende

Det Denis Viet Jacobsen håber på, er at få flere ansøgere til fonden, da han mener der er mange mennesker, om de er grupper eller enkelte personer, der kan have brug for den støtte, som denne fond kan hjælpe med. Da Denis Viet Jacobsen oprettede fonden i 2016, var det med et ønske om blandt andet at støtte veteraner, unges studier i udlandet og børn fra mindre bemidlede kår. For unges studier i udlandet, er der det krav, at studiet ikke skal findes lignende i Danmark. Denis Viet Jacobsen sætter fokus på, hvor vigtigt det er at have både personlig og akademisk udvikling. Det er også derfor, at der er krav på at den enkelte ansøger, har ekstraordinære akademiske mål, samt høje forventninger til egen læring og udvikling. Med dette, vil fonden fra Denis Viet Jacobsen kunne hjælpe dem, der arbejder hårdt og sætter personlige mål, som de gerne vil kunne opnå, men måske ikke har midler til selv. Det er dog ikke kun unge mennesker, der har brug for hjælp, også veteraner, der har været psykisk, såvel som fysisk såret, har været hjulpet gennem denne fond. Denis Viet Jacobsen ønsker at hjælpe de mennesker, der ikke har mulighed for at støtte sig selv, for at nå deres mål. Selvom de fleste danske veteraner kommer tilbage til samfundet, så er der stadig nogle, der har brug for hjælp. Det er mennesker som dem Denis Viet Jacobsen ønsker at hjælpe, og med Denis Viet Jacobsen fonden, er det netop det der sættes fokus på.

Få midler til studiet i udlandet hos Viet-Jacobsen Fonden

Det er altid vigtigt at dem der ikke kan hjælpe sig selv, kan få den rette støtte til videreudvikling af personlige, såvel som akademiske mål. Den rette støtte kan komme fra Viet-Jacobsen Fonden, der hjælper unge, såvel som veteraner. Denis Viet Jacobsen, som er formand for fonden, håber på at hjælpe dem, der har brug for hjælp, uanset om det er for en enkelt studerende eller om det er for grupper. Viet-Jacobsen Fonden har blandt andet støttet Veterans in Motion, der gav 10 psykisk og fysisk sårede veteraner mulighed, for at udfordre sig selv og hinanden, i den barske natur på Grønland. Formålet med foreningen, såvel som denne specifikke ekspedition, er at forberede veteranerne på liv uden for forsvaret, både fysisk og psykisk. Deres aktiviteter er drevet af veteranerne selv, så de blandt andet styrker deres selvtillid. Viet-Jacobsen Fonden er netop til, for at støtte sådanne sager, hvor der er et klart mål. Det er dog ikke kun dette, Viet-Jacobsen Fonden støtter, det er også børn og unge fra mindre bemidlede kår. Viet-Jacobsen Fonden vil kunne give dem en forståelse for eget værd, både på egen hånd, men også når det kommer til samarbejde med andre. Blandt andet har Viet-Jacobsen Fonden støttet 8u, en klasse hvor alle gerne ville have mulighed, for at deltage i det krævende Nordic Race. De blev udfordret personligt, såvel som i en gruppe, og det er netop det formanden for Viet-Jacobsen Fonden ønsker at se. Udvikling, både personligt, akademisk og som en gruppe, er vigtigt for at kunne fungere godt i samfundet. Så uanset om det er for at opnå målet med udlandsstudier, veteraner der har brug for hjælp eller klasser og grupper der søger støtte, så vil Viet-Jacobsen Fonden kunne være den rette hjælp.

Denis Viet Jacobsen