6 fods containere og containere med bad. En kort introduktion til mulighederne på dc-supply.dk

DC-Supply har mange forskellige containerløsninger til alskens formål. Læs bl.a. om en lille praktisk 6 fods container samt om en container med bad og toilet her.

DC-Supply

6 fods container - Mindre modeller til alle behov

DC-Supply har en del forskellige gode containere til stærke priser, og hvis du som håndværker skal bruge en container til dine maskiner, til byggeplads, lager etc. så er en lille 6 fods container måske en god løsning. Den smarte 6 fods container har gaffellommer og kan altså løftes med en stærk truck, og det gør den praktisk på byggepladsen. Den er rummelig til opbevaring af fx store maskiner og værktøj, og den er topsikker. Du kan få den leveret med dit eget logo, hvis du ønsker det, og så har du en topsikker og mobil værktøjskasse til det store værktøj. Når man som håndværker skal have det store værktøj med på byggepladsen, så har man behov for at have det låst inde om natten, og dertil er en 6 fods container genial. Gaffellommerne gør den let at flytte rundt på, og den er praktisk taget umulig at bryde ind i. Læs mere på deres hjemmeside www.dc-supply.dk.

Bestil en container med bad

Hos kan DC-Supply kan du også finde containere med bad, toilet og køkken. De har mange løsninger, som kan tilkobles vand, el og strøm og så har du lynhurtigt funktionelle brusekabiner, toiletter eller køkkener. En container med bad kan være en brusekabinecontainer til fx en festival eller som fællesbad til en campingplads, en lejr eller andet. Men det kan også være en beboelses container med bad, køkken og toilet. En sådan container giver et komfortabelt ophold, hvad end det er mere permanent eller som skurvogn på byggepladsen, til events eller fx genhusning. Nogle gange skal store boligbygninger renoveres og mange beboere skal genhuses. Dertil er containere smarte, for de giver mulighed for lynhurtigt at give plads til mange beboere på en gang, og de kan på den måde hurtigt sættes op og hurtigt tages ned igen, og de er samtidig komfortable og velindrettede. Læs mere om containere med bad på dc-supply.dk.