Bademøbler i flere størrelser og luksuriøs swimspa fra SPA Kompagniet

Hvis badefaciliteterne både ude og inde skal være luksuriøse og bare have et lækkert design, så findes der hos SPA kompagniet mange muligheder for at nå dette mål. Bademøbler er selvfølgelig vigtige på badeværelset, og i den mere ekstravagante ende kan et swimspa i haven være en lækker løsning.

Bademøbler i flere størrelser

Når man skal indrette sit badeværelse med nogle lækre bademøbler, så bør man først og fremmest tage hensyn til pladsen og behovet. Har man rigtig god plads og er man evt. en stor familie, så kan det være en god idé at investere i lidt større bademøbler, der eksempelvis også har to håndvaske. Bademøbler fås i dag desuden i et væld af forskellige designs, så der findes rigtig mange valgmuligheder i forhold til hvilket udtryk man ønsker på sit badeværelse. Hos SPA Kompagniet findes der et udvalg af bademøbler i et elegant og tidsløst design, hvilket uden tvivl vil skabe rammerne for et lækkert og flot badeværelse. En ting, som man selvfølgelig gerne skal være opmærksom på, når man vælger møblerne til badeværelset, er sammenhængen med resten af rummet – fx i forhold til klinkerne på gulvet.

Lækker og luksuriøs swimspa

En swimspa er en lækker kombination af pladsen i en swimmingpool med det varme og afslappende vand i et spabad. Derudover kan denne type bad også tilbyde de velkendte masserende vandstråler, som man kender fra et spabad. Dysserne i en swimspa er nemlig også kraftige nok til at kunne skabe cirkulation og masserende vandstråler. I en swimspa har man derfor massere af plads til afslapning sammen med familie eller venner uden at det kniber med pladsen. På hjemmesiden spakompagniet.dk kan man se forskellige typer af swimspa, hvor det bl.a. er muligt at vælge blandt forskellige størrelser og på den måde finde den størrelse, der passer bedst til havens størrelse.

SPA Kompagniet