Du kan spare penge på en auktion på entreprenørmaskiner

Nogle gange skal der skiftes ud i maskinerne i din virksomhed. Eller der skal måske udvides til nye arbejdsopgaver. Det kan være en stor beslutning og en investering, der bør foretages efter den rette research.

Maskiner skal der til

Det er selvfølgelig afhængig af hvilken slags virksomhed som du har. Men det fleste virksomheder har brug for en eller anden slags maskine. For det kan være lige fra boremaskiner til at klare små ting i hverdagen til store entreprenørmaskiner som gravere, trucks og lignende. Men også alt i midten som blandt andet en saltspreder, en sneplov, en asfaltspreder, en bukkemaskine, kompressorer, svejseværker eller meget andet. Det meste kan du købe på en auktion på entreprenørmaskiner via virksomheden Kapow Auktioner A/S.

Undersøg markedet

Har du en virksomhed, hvor der er brug for entreprenør maskiner. Så er det vigtigt at undersøge markedet inden du beslutter dig for investeringen. Og det er vel i princippet lige meget, hvilken slags maskine vi taler om. Du kan spare penge ved at lave research, og få beskrevet dit eget behov, så du sørger for at få købt den helt rigtige maskine på en auktion på entreprenørmaskiner.

Køb på auktion hos Kapow

Hos Kapow kan du often finde en auktion på industrimaskiner. En super mulighed for at være heldig at anskaffe  dig en maskine til en rigtig god pris. Det kan også gælde tilbehør dertil. Følg med og se hvad mulighederne er, og vær heldig med at ramme en rigtig god handel.
 Faktisk er der auktion på entreprenørmaskiner døgnet rundt hos Kapow af store og små ting. Så det gælder om at følge med, og forsøge at ramme lige præcist det produkt, som du har brug for.

Ophørsauktion giver ekstra mulighed for besparelse

Hos Kapow findes ofte en række auktioner på entreprenørmaskiner fra virksomheder, der af den ene eller anden grund ophører. Når disse kører, er der ofte flere maskiner af samme slags til salg, og dermed er der virkelig god mulighed for at spare rigtig mange penge. Du skal i disse tilfælde være opmærksom på, at du køber tingene, som du ser dem på de billeder, der optræder på auktionen. Du skal selv sørge for nedpakning, og afhentning. Men det gør man vel gerne, hvis man kan få lige den maskine, man har brug for til den helt rigtige pris ved en auktion på entreprenørmaskiner. 

Har du maskiner, du gerne vil have solgt, så kan du kontakte Kapow, og sætte dem på en auktion på entreprenørmaskiner i deres system. 

k.PNG