Hjælp til renovering af hus? Grundsten kan løse din opgave

Trænger din bolig til en renovering? Så er det vigtigt at vælge den rette samarbejdspartner, så resultatet også bliver, som du drømmer om. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvem du vælger til at renovere dit hus; de skal for det første sørge for, at dine ønsker bliver hørt, men det er også vigtigt, at håndværket er i orden.

Leder du efter en virksomhed, der kan hjælpe dig med renovering af hus eller måske en helt ny tilbygning til huset? Så står Grundsten klar til at hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Hvad kan en renovering af hus indebære?

Der er rig mulighed for at få alle dine drømme opfyldt, hvis du skal have lavet en renovering af hus i samarbejde med Grundsten. Det kræver dog, at du både har tiden og midlerne til, at arbejdet kan blive færdigt.

En renovering af hus kan indebære alt fra at opdatere eksisterende rum i huset til en helt nytænkning af grundplanen. Om du ønsker et nyt badeværelse, køkken eller helt nye værelser er derfor helt op til dig.

Grundsten laver både små og store renoveringer af huse for deres kunder, så du kan få en unik tilpasset renovering.

Drømmer du om en totalrenovering af hus?

Hvis du ønsker en totalrenovering af hus, kan det være nødvendigt at starte helt fra bunden med at få lavet nye tegninger i samarbejde med en dygtig arkitekt. Måske skal der også tilføjes en ny tilbygning til huset, så du får ekstra kvadratmeter at brede dig på?

Uanset hvad kan Grundsten hjælpe dig med både inspiration, tegninger og veludført håndværk, så du kan få optimeret boligen til dine nuværende behov. De laver gerne en totalrenovering og henter de rigtige fagfolk ind, hvor de samarbejder med dygtige arkitekter, ingeniører og underentreprenører.

Hvad koster en renovering af hus?

Hvad det reelt set koster at renovere dit hus, kommer an på flere faktorer. Det er nemlig vidt forskelligt, om du skal have renoveret ét enkelt rum, eller hele huset skal have en omgang. Derudover afhænger prisen også af design, materialevalg og de håndværkere, det kræver at udføre arbejdet.

Grundsten laver altid en entreprisekontrakt på arbejdet, der inkluderer en aftalt pris og selvfølgelig deadline for det færdige resultat. Derfor ved du også på forhånd, hvad renovering af hus eller tilbygning til hus kommer til at koste dig, når arbejdet er færdigt.

g.PNG