Alt til dit smart home, såsom motor til rullegardin eller conbee 2 fra Zigbee

Myimport har et stort udvalg af smart home produkter, som f.eks. en motor til rullegardin eller den smarte conbee 2 fra Zigbee m.m..

 

Nemmere hverdag med motor til rullegardinet

Myimport har et stort udvalg af gode produkter til det smarte hjem. Du kan bl.a. finde en smart motor til rullegardin i butikken, som giver dig mulighed for at få motoriserede rullegardiner i hjemmet. Hvis du kan lide det smarte hjem med elektroniske gadgets, der gør arbejde for dig, så er motor til rullegardin et godt sted at starte. På den måde kan du super let køre dine gardiner op og ned, hvilket gør hverdagen lidt lettere. Der findes mange forskellige modeller, og du kan med sikkerhed finde en god model til dit hjem, som passer til dine rullegardiner. De mange spændende smart home produkter gør det muligt for dig at køre dine rullegardiner op og ned uden anstrengelser, styre belysningen i hjemmet fra din telefon, få meddelelser på din telefon om røgalarm, indbrud osv. Du kan helt sikkert finde det rette produkt til dit hjem, som gør livet lidt lettere for dig. Klik ind på www.myimport.dk, hvor der findes mange forskellige slags gadgets og elektroniske hjælpemidler til hverdagen. Find det helt rette produkt i butikken, hvor der er mange spændende modeller at vælge imellem. Læs mere om det store udvalg af de mange forskellige smart home produkter til gode priser i butikken.

Find en conbee 2 fra Zigbee hos Myimport

Myimport sælger selvfølgelig også Zigbee produkter til belysning. De laver bl.a. el-pærer, LED-pærer og indbyggede spots, som kan styres fra telefonen via en Zigbee dimmer. Hvis du har en conbee 2, så kan du forbinde den via USB til enhver enhed og på den måde få et Zigbee hotspot. Conbee 2 er en lille USB pind, som har et kraftigt signal, og på den måde kan den forbinde alle Zigbee enhederne i hjemmet uden at skulle op i clouden, men via et lokalt netværk. Den er super smart til dig, der gerne vil kunne styre belysningen i alle hjemmets rum via din telefon eller tablet, og selvfølgelig på stikkontakterne, som stadig fungerer til at tænde og slukke. Med conbee 2 kan du få det mest mulige ud af dine Zigbee produkter, og du kan forbinde dem alle sammen via et lille usb-stik. Der findes mange forskellige produkter til Zigbee at vælge imellem, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde præcis den smart home gadget, du drømmer om i butikken. Læs mere om bl.a. conbee 2 fra Zigbee, som giver mange fordele. De laver mange spændende produkter til dig, der drømmer om et smart home.

 

 

Myimport