Find alt i maskiner til at effektivisere dit landbrug, såsom kornvalse og fuldfodervogne

Er du landmand eller opvokset på landet, så har du formodentligt hørt om en kornvalse og andre typer af valser, som bruges til forarbejdning af eksempelvis korn. Du har sikkert også hørt om et vejesystem, en fuldfodervogn, et foderbånd, en armklipper, en halmsnitter og lignende maskiner. Alle er produkter og maskiner, som du kan få fat i hos Bulldog Agri.

 

Med en kornvalse kan du lave foder til dine kvæg

For de, som ikke er landmænd, eller som ikke er fra landet, kan det være rart at vide, hvad en kornvalse og andre typer valser er for noget. For mange har nok hørt om en mejetærsker, en traktor, og lignende. Men hvad er for eksempel en kornvalse så? En kornvalse er en maskine, hvor man putter valset (korn, hestebønner, hvede m.m.) i, hvorefter det passerer forbi et roterende cylinder, som presser, bearbejder og nedbryder valsen. Herefter kan man bruge kornet til fodring af kvæg. En maskine, som er perfekt til landmanden, der opdrætter dyr på gården. Dog kan en kornvalse faktisk også bruges til at lave mad til mennesker. Du hørte rigtigt. En kornvalse kan også bruges i madlavning til mennesker. Her er der flere muligheder, hvor den kan tages i brug. Skulle du have spørgsmål til det ene eller det andet i forhold til en kornvalse, er du mere end velkommen til at kontakte Bulldog Agri på telefon: 86 45 24 40. Her vil du blive modtaget af god og kyndig vejledning samt service. Det kan også være, du har spørgsmål til andre maskiner og produkter, såsom en fuldfodervogn, græsudstyr, armklipper, halmsnitter eller andet. Her kan de også være til stor hjælp med svar på spørgsmål.

Effektivisér fodringen med en fuldfodervogn fra Bulldog Agri

Hvis du heller ikke er helt inde i, hvad en fuldfodervogn er, så er der tale om en maskine, som effektiviserer selve processen ved at fordele foderen blandt dyrene. Dermed slipper du selv for arbejdet med de bare næver og flere timers arbejde, men kan i stedet lade en fuldfodervogn klare det hårde arbejde. Brug derfor en fuldfodervogn, hvad end du har grise, køer eller andre dyr, som skal fodres. Dermed kan du bruge tiden på noget andet, som kan effektivisere dit landbrug eller sammen med familie, venner og børn. Er du landmand, kan du gå på opdagelse i det store sortiment på www.bulldog.dk og finde lige netop den fuldfodervogn, som opfylder dine krav.

 

 

Bulldog Agri