Køb alt til bilen online

Auto-Butikken.dk er en anerkendt forhandler indenfor alt tilbehør til privat- eller firmabilen. Du kan købe alt lige fra gummimåtter til bilen til støddæmpere. Auto-Butikken.dk tilbyder også korrekt skiltning af firmabiler med CVR skilte.

Korrekt skiltning af firmabiler med CVR skilte

Fra ministeriets side er der kommet nye regler vedrørende korrekt skiltning af firmabiler med CVR skilte. Det er nu påkrævet, at alle firmabiler på gule plader skal have det rigtige skilt med CVR nummer i forruden. Disse CVR skilte kan du købe hos Auto-Butikken.dk - så sikrer du dig imod at få en bøde for ikke at have korrekt skiltning af firmabiler med CVR skilte. Det er let at billigt at sørge for korrekt skiltning af firmabiler; du skal blot købe et CVR skilt fra Auto-Butikken.dk, og så er du godt kørende.

 

Bil gummimåtter

Hos Auto-Butikken.dk kan du også købe bil gummimåtter til at lægge for fødderne af sæderne i bilen. Disse bil-gummimåtter fås i forskellige designs og i forskellige former, så du får en bil-gummimåtte, der passer perfekt til den bil, du har. Du kan hos Auto-Butikken.dk få bil-gummimåtter i lave priser, så du bliver ikke ruineret af at købe ekstra udstyr som gummimåtter til din bil. Se det store udvalg af bil-gummimåtter samt meget andet ekstraudstyr til din bil på www.auto-butikken.dk.

 

Støddæmpere

Hos Auto-Butikken.dk kan du købe støddæmpere til alle de mest gængse bilmærker som Skoda, Opel, Volkswagen og Toyota samt mærker som Seat og Smart. Støddæmpere behøver ikke at være voldsomt dyre, og det afspejler udvalget, du finder hos Auto-Butikken.dk. På www.auto-butikken.dk finder du støddæmpere til langt de fleste modeller af de større mærker, og hvis ikke du kan finde en støddæmper, der passer til din bil, kan du kontakte Auto-Butikken.dk, og så vil de forsøge at skaffe den rette støddæmper hjem til dig.