Kompetent forældrerådgivning samt psykologhjælp ved selvskadende adfærd

Familiepsykologerne i Aarhus tilbyder kompetent forældrerådgivning samt psykologhjælp ved selvskadende adfærd. Besøg dem online på www.familiepsykologerne.info

Forældrerådgivning

For mange forældre er det en stor opgave at få tillagt sig det store ansvar, det er at få børn. Der kan hurtigt opstå tvivl og bekymringer omkring egne og hinandens evner som forældre, og her kan det være en rigtigt stor hjælp og støtte at modtage forældrerådgivning fra erfarne psykologer, der har med familiedynamikker at gøre. Hos Familiepsykologerne kan man netop få effektiv forældrerådgivning, hvor man kan blive coachet i, hvordan man bedst imødekommer sine børns ønsker og behov både fysisk og emotionelt. Hos Familiepsykologerne har de rigtigt gode erfaringer med denne form for forældrerådgivning, der allerede har hjulpet rigtigt mange forældre med at komme af med deres tvivl og negative følelser, så de i stedet føler sig styrket i rollen som forældre, hvor de kan give deres børn det, de præcist har brug for.

 

Psykologhjælp ved selvskadende adfærd

Hvis man som forældre oplever selvskadende adfærd hos sit barn, bør man gribe ind med det samme og sørge for, at barnet får den hjælp, det har brug for. Psykologhjælp ved selvskadende adfærd er en af spidskompetencerne hos Familiepsykologerne, hvor de har mange års erfaring med denne alvorlige type behandling. Der er korte ventetider hos Familiepsykologerne, hvilket gør dem oplagt at vælge, når der er brug for psykologhjælp ved selvskadende adfærd, da dette er et meget voldsomt og akut problem. I værste fald kan den selvskadende adfærd involvere selvmordsforsøg, hvorfor det er vigtigt, man får grebet ind i tide, så barnet eller den unge kan få den rette hjælp og behandling.

 

Klik ind forbi www.familiepsykologerne.info og få mere at vide om forældrerådgivning, psykologhjælp ved selvskadende adfærd og de mange andre kompetencer, som Familiepsykologerne besidder.

Familiepsykologerne