Mangler du dannebrogsflag til festen? Langkilde & Søn har alt i flag

Ingen fest uden det fine dannebrogsflag, der pynter både i toppen af flagstangen, på festbordet og rundt omkring i hjemmet. Vi bruger det danske flag, når vi fejrer fødselsdag, jubilæum og andre store mærkedage, og det er en hyggelig og stolt tradition, som de fleste holder fast i.

Hvis du skal bruge fine dannebrogsflag, kan du finde et stort udvalg hos Langkilde & Søn, der forhandler det danske flag i mange forskellige udgaver.

Dannebrogsflag til flagstangen

Hvis du har en flagstang i haven, er det oplagt at hejse Dannebrog til tops, når der er festlige begivenheder i familien eller nærområdet. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilket flag du vælger. Der er nemlig mange traditioner og uskrevne regler om, hvordan det danske flag skal se ud, og hvordan du hejser det korrekt.

Hos Langkilde & Søn har de et godt udvalg af klassiske dannebrogsflag til flagstangen, der er i høj kvalitet. Det er vigtigt med et dansk flag i god kvalitet, så det kan holde til både vind og vejr hele året rundt, uden at det bliver ødelagt eller trist at se på. Med et dannebrogsflag fra Langkilde & Søn kan du få glæde af det danske flag år efter år, hvis du passer godt på det.

Brug dannebrogsflag som pynt til festen

Det er selvfølgelig ikke kun i flagstangen, at vi danskere hejser dannebrogsflaget. Vi pynter nemlig også med små flag i vinduer, stikker flag i potteplanterne og bruger servietter og bordløbere med flag på bordet.

Hvis du vil pynte flot op til fest, kan du finde et stort udvalg af produkter med dannebrogsflag hos Langkilde & Søn. Der er både flotte ranker med små flag, der nemt kan give ekstra liv til vinduet eller væggen, og du finder også små flagstænger med flag til hoveddøren eller til bordet. Du kan derfor nemt finde flag, der kan skabe den helt rigtige feststemning.

Vælg kvalitet, når du skal bruge et dansk flag

Selvom du kan finde dannebrogsflag mange forskellige steder, er der god grund til at vælge Langkilde & Søn, når du skal bruge nye flag til flagstangen, en fin og festlig bordløber med dannebrogsflag eller måske en sød flagguirlande til vinduerne. Alle produkterne er i høj kvalitet, og virksomheden har lavet Dannebrog siden deres start i 1938. I dag er virksomheden den største flagproducent i Danmark, og de er også Kgl. Hofleverandør.

am.PNG