Bliv værtine eller konsulent hos online tøjforhandler

Kools konsulent

Brænder du for mode og trends, og er du af natur imødekommende og smilende, så har du mulighed for at blive fritidskonsulent hos Kools. Som Kools konsulent, så bliver du en del af Kools salgsteam. Dit job som frihedskonsulent hos Kools består i, at du skal præsentere Kools nye kollektioner, som kommer 2 gange om året. Den måde hvorpå du skal præsentere Kools kollektioner, som Kools konsulent, er gennem private homeshopping arrangementer såvel som firma arrangementer. Du står selv for at planlægge og booke dine arrangementer, så de passer ind i din hverdag. Kunne du tænke dig et job, som en af Kools fritidskonsulenter, så besøg kools.dk, her finder du foruden en præcis jobbeskrivelse også oplysninger med hensyn til din ansøgning. Hos kools.dk søger de lige nu konsulenter over hele landet. Kunne et job som Kools fritidskonsulent have din interesse, så klik ind på kools.dk.

 

Kools værtinde

Hvis du ønsker at få rabat på Kools kollektioner, samtidig med at du kan invitere dine venner, veninder, bekendte eller måske kollegaer til et par hyggelige timer hjemme hos dig selv, eller på din arbejdsplads, så har du mulighed for at blive Kools Værtinde. Som Kools værtinde står du for at invitere og skabe rammen for et par hyggelige timer, resten klarer den Kools konsulent, som kommer ud og fremviser Kools nyeste  kollektioner af dametøj og børnetøj for dig og dine veninder. Hvis det at være Kools værtinde lyder som noget for dig, så kan du gå ind på kools.dk og få yderligere information om hvordan det hele foregår, samt tilmelde dig som værtinde.

 

Kools

Kools er børnetøj og dametøj i god kvalitet til lave priser. Der er lave priser på Kools kollektioner, fordi Kools kollektioner kun kan købes på kools.dk eller ved homeshopping. Denne form for forretningsmodel, som du finder hos Kools, skærer de fordyrende mellemled fra og giver dig god kvalitet, til en god pris, når du handler på kools.dk.