Erhvervsservice tilbydes inde på siden Folkesparekassen.dk

Hos Folkesparekassen.dk er der altid gode fordele som erhvervskunde. Folkesparekassen tilbyder derfor deres erhvervskunder en professionel erhvervsservice. Man kan enten læse mere om Folkesparekassen her, eller aftale et personligt møde med en af de kompetente rådgivere hos Folkesparekassen.dk.

Erhvervsservice udført af kompetente fagfolk

Folkesparekassen ønsker at give alle deres erhvervskunder de bedste og mest optimale forhold for at skabe en succesfuld virksomhed, hvor der er taget god hånd om de økonomiske områder. Således tilbyder Folkesparekassen alle deres erhvervskunder en lang række erhvervsservice, der får den enkelte virksomhed til at fungere både mere effektivt og professionelt. Hos Folkesparekassen kan man blandt andet benytte sig af muligheden for at få et kreditornummer, således at man nemt kan sende FI-kort med den enkelte faktura. Herudover tilbyder Folkesparekassen blandt andet også et professionelt og velfungerende lønsystem, så man er sikker på, at medarbejdere altid bliver aflønnet til tiden og til de rigtige satser. Hos Folkesparekassen tilbyder de et lønsystem fra Bluegarden, der kan anvendes i alle virksomheder og dermed er nemt at integrere i den enkelte virksomhed. Herudover finder man også mange andre former for erhvervsservice hos Folkesparekassen såsom leverandørservice, betalingsservice samt hjælp til at modtage penge fra udlandet. Hos Folkesparekassen.dk kan man altid læse meget mere om de enkelte former for erhvervsservice.

Folkesparekassen.dk er en bank for alle

Folkesparekassen er en lille lokal og balanceret bank, der formår at give deres kunder favorable rentelån og mulighed for at investere i bæredygtige og fremtidssøgende projekter. Herudover tilbyder Folkesparekassen alle tænkelige ydelser, som både er relevante for private kunder og erhvervskunder. Hos Folkesparekassen kan man således få hjælp og rådgivning vedrørende forsikring, pension, opspring, investering, lønsikring og meget mere. Således er man altid i gode hænder, når man taler med en af de professionelle rådgivere fra Folkesparekassen. Hos Folkesparekassen.dk kan man altid læse meget mere om principperne og idealerne bag Folkesparekassens bank på deres hjemmeside. Yderligere kan man også tilmelde sig Folkesparekassens nyhedsmail og således få opdateringer om nye tendenser og udviklinger i Folkesparekassen. Hvis man går med en lyst til at skifte bank, så er Folkesparekassen måske det helt rigtige skifte. Find evt. inspiration og yderligere information om Folkesparekassen på deres hjemmeside Folkesparekassen.dk, hvor man har mulighed for at læse meget mere om, af hvem og hvordan banken drives.

Folkesparekassen