Vælg det rigtige glas til opgaven

Læs mere om alt, hvad Glasfakta har at tilbyde på hjemmesiden: www.glasfakta.dk.

Glas

På Glasfaktas hjemmeside www.glasfakta.dk kan man finde en masse nyttig viden omkring alle former for glas. Der kommer hele tiden nye former for glas på markedet, og der bliver udtænkt nye smarte måder at anvende glas på, hvorfor det kan være nødvendigt at hente hjælp til at holde sig opdateret. Glasfakta samler løbende alle nye landvindinger inden for glasindustrien og deler dem blandt andet på hjemmesiden www.glasfakta.dk. På den måde kan man hurtigt og nemt danne sig et overblik over, hvad der rører sig, og hvis man søger informationer om et specifikt emne, så kan man også nemt gøre det. Alle informationer hos Glasfakta bliver nemlig organiseret inden for forskellige kategorier, så det er overskueligt at navigere rundt på hjemmesiden.

Glas er meget mere end bare til brug i ruder. Glas bruges også til solceller og glastage. Der er altså mange spændende muligheder for at inkorporere glas i ens byggeri og hverdag, hvilket Glasfakta kan hjælpe med, idet man kan læse meget mere om de mange muligheder på hjemmesiden www.glasfakta.dk. Skal man i gang med et nyt byggeri, og ønsker man at udforske mulighederne for at bruge glas til for eksempel tag, gulv eller noget andet innovativt, så er der således masser af hjælp og inspiration at hente hos Glasfakta. Der skal være plads til at tænke ud af boksen, og her tilbyder glas en spændende mulighed for at gøre netop det.

Glas tjener også en række praktiske formål. Hvis man ønsker at spare penge på ens elregning, bør man kigge nærmere på muligheden for at skifte til termoruder, der hele tiden bliver bedre og bedre. Sammen med solcellerne er glas en del af vejen til en grønnere energi på flere punkter.