Bliv introduceret til offentlig bestyrelse gennem bestyrelsesuddannelser fra BOARD GOVERNANCE

Er du på udkig efter en hjemmeside, der kan give dig god viden indenfor bestyrelsesarbejde og de forskellige opgaver på emnet? Så er BOARD GOVERNANCE det helt rette sted for dig. Dette er Danmarks største bestyrelsesportal, der tilbyder alt fra bestyrelsesuddannelser til information om offentlig bestyrelse og mere. Besøg hjemmesiden på www.board-governance.dk.

BOARD GOVERNANCE

Se de mange bestyrelsesuddannelser på board-governance.com

Uanset om du ønsker at få et bestyrelseskursus, evaluering af bestyrelsens arbejdsmetoder eller noget helt tredje, kan du være sikker på at finde en lang række gode muligheder på hjemmesiden. BOARD GOVERNANCE tilbyder kurser og sparring til både private og offentlige, hvor du for eksempel kan finde bestyrelsesuddannelser. Her finder du flere forskellige uddannelser til de forskellige roller i bestyrelsen, så om end du ønsker at blive leder eller medlem. Dermed kan du få den helt rette viden og finde frem til din bestyrelsesidentitet, så du kan bidrage bedst muligt til virksomhedens udvikling. Dette er den rette mulighed for dig, der ønsker at få de bedste værktøjer til dit arbejde som bestyrelsesmedlem. Du kan finde mere om bestyrelsesuddannelser på www.board-governance.com, og finde en, der passer til dig.

Bliv klogere på offentlig bestyrelse

Hos BOARD GOVERNANCE står de inde med en lang række muligheder for dig, der har planer om at blive en del af en bestyrelse. Hjemmesiden er anbefalet eksklusivt og benyttet af Danske Advokater, og den tilbyder alt fra uddannelser til kurser og meget mere indenfor bestyrelsesarbejde, hvor du blandt andet kan finde offentlig bestyrelse. Her bliver der sat fokus på alle de udfordringer, der kan opstå i bestyrelsen ved offentligt ejede virksomheder. Med denne mulighed er du både sikret god information, der kan udvikle og træne bestyrelsesmedlemmer til de udfordringer, der kan opstå i arbejdet. Derudover tilbyder BOARD GOVERNANCE også flere andre muligheder til bestyrelser, om for eksempel stort inspirationsområde designet af bestyrelseseksperter. Få mere information om offentlig bestyrelse på www.board-governance.com eller se de mange andre gode muligheder.