Luk mere lys ind i din hverdag med lysterapilamper og vækkeure med lys fra Dansk Lysterapi

Hos Dansk Lysterapi har de stor erfaring med lysterapi og udviklingen af dagslyssimulatorer. Denne erfaring tilbyder de nu at stille til rådighed for deres kunder for at hjælpe dem med at gøre lys til en mere naturlig del af deres hverdag – selv i den mørke tid. Derfor forhandler de også alt lige fra lysterapilamper til vækkeure med lys.

En lysterapilampe spreder lys i den mørke tid

En lysterapilampe er en unik lampetype, der giver mulighed for at nyde lys på niveau med den stærke sommersol i den mørke tid. Det er ikke alle kroppe, der omstiller sig lige godt, når lyset svinder, og derfor findes der en række forskellige lysprodukter på markedet. De kan bruges på mange forskellige måder – mange forskellige steder – og derfor findes de naturligvis også i en række design og udformninger, hvoraf Dansk Lysterapi har udvalgt de bedste modeller til deres sortiment. Det gør de på baggrund af deres mangeårige erfaring i branchen og deres passion for markedet, som også er grunden til, at de løbende holder øje med udviklingen af nye produkter. Med en lysterapilampe fra udvalget hos Dansk Lysterapi er du dermed sikret et godt produkt, der kombinerer høj kvalitet med et innovativt design – baseret på relevant forskning på området. På deres hjemmeside www.dansklysterapi.dk har du mulighed for at læse meget mere om de forskellige lysterapilamper, deres formål og hele ideen med at benytte lysterapi i den mørke tid, så du nemmere kan vurdere, om løsningen er noget for dig.

Vækkeure med lys vækker dig stille og roligt

Dette er dog ikke den eneste måde, du kan give lysterapien en plads i din hverdag på. I tillæg til udvalget af lysterapilamper forhandler Dansk Lysterapi nemlig også en række vækkeure med lys, der på samme måde søger at gøre lyset til en naturlig del af vores hverdag – og faktisk også vores døgnrytme. Et vækkeur med lys benytter sig nemlig ikke af lyd, men derimod af lys, når det skal vække dig. Lyset bliver gradvist stærkere og stærkere, i takt med at tidspunktet for den ønskede vækning nærmer sig, og et vækkeur med lys efterligner på den måde den naturlige solopgang. Ideen bag de forskellige vækkeure med lys er dermed at gøre det nemmere for dig at vågne – særligt i den mørke tid hvor det kan føles helt forkert at stå op, mens det stadig er mørkt udenfor.

Besøger du dansklysterapi.dk, præsenteres du for et vidtspændende produktudvalg, der ikke blot rummer lysterapilamper og vækkeure med lys, men også en række andre produkter, der bruger lys på en helt særlig måde. Dansk Lysterapi står desuden altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt, da de går op i at tilbyde deres kunder både seriøs, brugbar rådgivning og god service.

Dansk Lysterapi