Online forhandler af smarte boltreoler og et væld af rustfrit inventar

Handy Transportvogne A/S har mange forskellige gode transportvogne og andet inventar til virksomheder. Skal du bruge rustfrit inventar eller en boltreol så læs med her.

Handy Transportvogne A/S

Stort udvalg af rustfrit inventar 

Hos Handy Transportvogne A/S kan du finde mange forskellige slags inventar til virksomheder, ofte på fire hjul men også uden. Der er bl.a. et bredt udvalg af rustfrit inventar til bl.a. hospitaler, køkkener og andre institutioner. I udvalget kan du bl.a. finde vogne, skabe, borde, borde med vask, vaske, reoler, rullecontainere, vippecontainere, skostativer og værktøj – alt sammen i bedste rustfri kvalitet. Hvis du fx skal bruge inventar til et fysiklokale eller til et hospital, så er rustfrit inventar helt klart at foretrække, da det er langt lettere at rengøre ordenligt, og den slags skal rengøres så tit, at det ellers slider hårdt på alle andre materialer. Der er håndvaske og borde med håndvask i bedste kvalitet i butikken, samt stigereoler i mange forskellige størrelser og sko- og støvlestativer på hjul. Læs meget mere om deres udvalg af rustfrit inventar på deres hjemmeside handy.dk, hvor du kan finde lige det, du skal buge.

Smart boltreol 

Handy Transportvogne A/S sælger også boltreoler til værksteder, automekanikere, finmekanikere, hobbyfolk, guldsmede og smede. En boltreal er en genial ting, som giver dig bedste forhold for at holde godt styr på alle smådelene i værkstedet. I de klassiske blå farver, får du en stærk og solid reol, som både holder hele livet, men som også giver dig mange forskellige små rum, hvor du kan have bolte, møtrikker, skruer, søm, spændeskiver, franske møtrikker, fastnøgler, værktøj, bits og meget mere. De smarte reoler kommer i mange forskellige størrelser og højder og med forskellige størrelser rum, så du kan få din boltreol lige som du vil have den. Med sådan en i cykelværkstedet skal du ikke stå og rode i fedtede poser eller papæsker for at finde den helt rigtige størrelse møtrik eller bolt, du napper den bare fra reolen, hvor du har sat etiketter på for at indeksere, hvad der er i de forskellige rum. Genialt!