Rygerum samt bord og bænkesæt til byrummet

ZENZO forhandler udendørs møbler og miljøsystemer til det offentlige rum. Køb alt fra rygerum til bord og bænkesæt af en høj kvalitet, der kan tåle at blive benyttet dag ud og dag ind - mere info på zenzo.dk.

ZENZO

Køb rygerum til offentligheden hos ZENZO

ZENZO tilbyder vedligeholdelsesfrie rygerum og rygepavilloner, der kan tåle høj trafik. Der tilbydes en række forskellige designermodeller. Man har som ryger mange steder, man skal undgå. Derfor bliver det ekstra værdsat af denne demografi, hvis man får tildelt et lækkert rygerum, man har lyst til at være i. Du finder fx city rygerum - pladsbesparende og perfekt til bymidten. Du kan også købe rygepavilloner, der egner sig til gårdhaven eller lignende. Uanset om du leder efter rygerum til virksomheden eller det offentlige rum, er ZENZO leveringsdygtige med en række modeller. Læs mere om de forskellige rygerum på zenzo.dk.

Bord og bænkesæt til bylivet via zenzo.dk

ZENZO har også et stort udvalg af bord og bænkesæt, der egner sig til det offentlige rum fx i institutioner, i gågader eller i parker. Køb kvalitetsfulde bord og bænkesæt, der kan holde til høj trafik, selvom man placerer dem midt i centrum. Du finder alt fra betonbænke til recycle bord og bænkesæt. Når man er en leverandør til det offentlige, er det klart, man skal have ekstra fokus på kvalitet. Inde på www.zenzo.dk kan du læse mere om de robuste løsninger. Du finder kraftige bord og bænkesæt i flere materialer og i forskellige design. Skønhed og robusthed går hånd i hånd. Der sælges både til kommuner, institutioner m.m. Firmaet er specialister i moderne byrumsinventar, og i hver kategori finder du forskellige løsninger til flere målgrupper. Designet varierer meget imellem de forskellige bord og bænkesæt, så alle typer af kunder kan finde det rette online.

Køb bord og bænkesæt, rygerum og meget mere til offentlige kunder via zenzo.dk. Der forhandles moderne byrumsinventar til fornuftige priser online.