Supplér varmepumpen med pilleovn med vand fra Pilleovn.dk

Pilleovn.dk er eneimportør af pilleovne fra det anerkendte mærke MCZ. De forskellige typer af pilleovne fra netop dette mærke fås både med og uden installation. De er alle energimærket A+. Listen af fordele stopper dog ikke der, da pilleovne kan installeres på mange forskellige måder. Få f.eks. en pilleovn installeret som supplement til din varmepumpe eller vælg en pilleovn med vandtank.

Varmepumpe suppleret med pilleovn fra MCZ

Installerer du en pilleovn som supplement til din varmepumpe, vil du opdage flere ændringer i din hverdag, der bestemt gør netop denne mulighed en overvejelse værd. Pilleovn.dk har fundet fem gode grunde til, at du netop bør overveje en varmepumpe suppleret med en pilleovn. For det første fordeler radiatorer varme på en måde, der ikke er særlig hensigtsmæssig. Supplerer du din varmepumpe med en pilleovn, vil du opdage, at pilleovnen i stedet cirkulerer varmen ud i rummene med en blæser, der gennemvarmer på en yderst behagelig måde. Dette medvirker også et bedre indeklima. Pilleovne, der supplerer varmepumper cirkulerer, opvarmer og tørrer nemlig den luft som allerede er i rummet, hvilket samtidigt gør luftfugtigheden en hel del lavere. En anden fordel ved varmepumper, der suppleres med pilleovne, er muligheden at du sparer penge på elregningen — og sidst men ikke mindst, den hyggelige levende ild, som alle kan samles om.

En pilleovn med vand giver en effektiv varmekilde

Et andet alternativ, der kan spare på både pengepungen og miljøet, er en pilleovn med vandtank. En pilleovn med vandtank kan udskifte de efterhånden dyre traditionelle gaskedler eller supplere din allerede eksisterende varmeløsning — hvad end det er olie- eller gasfyr. En pilleovn med vand er derfor perfekt til dig, der er på udkig efter en bekvem, miljøvenlig og særdeles effektiv varmekilde. Pilleovnen går ind og opvarmer vandet i din boligs centralvarmeanlæg — uanset om du bruger radiatorer eller gulvvarme — og kan efterfølgende styres fra det praktiske kontrolpanel. Pilleovne med MAESTRO føres nemlig med Wi-Fi-styring, der betyder, at du både nemt og hurtigt kan betjene og programmere din ovn efter behov. Hvis du vælger en pilleovn med vand fra MCZ kan du derfor også se frem imod en lang række fordele. Hver pilleovn er nemlig ikke bare lækkert designet og af høj kvalitet, men også altid udstyret med netop dette patenterede styresystem. Med en pilleovn med vand kan du derfor sagtens sidde behageligt i sofaen, eller sågar være udenlands, når du tager hånd om varmesystemet i din bolig. Du sparer derfor ikke bare penge med en pilleovn fra Pilleovn.dk, men får ligeledes et fleksibelt system installeret, der også er utroligt hyggeligt at samles omkring.

Pilleovn.dk