Tessies forhandler spirituelle produkter såsom tarotkort og krystal prismer

Er du optaget af den spirituelle verden? For mange er den blot fascinerende, for andre er den både fascinerende og en del af hverdagen. Hos Tessies kan du finde alt til din spirituelle interesse, bl.a. smukke prismer, der pynter i hjemmet, og tarotkort, der kan hjælpe dig med at se ud i fremtiden.

Krystal prisme

Tessies er både en butik i KBH og en webshop, hvor du kan finde alt til din spirituelle interesse - eller bare smukke genstande. Har du nogensinde betragtet et krystal prisme i vinduet, hvor solens stråler spiller gennem prismet og ud på væggene i flotte mønstre? På tessies.dk kan du købe krystal prismer i mange farver og størrelser, så du kan finde præcist det krystal prisme, som passer til dit vindue eller et andet sted, hvor sollyset rammer. Man siger, at hvis der er dårlig energi eller stemning i et hus, kan krystal prismer løfte stemningen. Så hvis du oplever, at der i et bestemt hjørne af dit hjem hersker en dårlig energi, kan du hænge et krystal prisme op, og det vil både gøre energien god igen og lade smukke regnbuefarvede mønstre danse på overfladerne.

Tarotkort i smukke varianter

Alle mennesker står på et tidspunkt i en situation, hvor der skal tages et valg, laves en drastisk ændring i livet, eller en usikkerhed melder sig. Her kan det være spændende og gavnligt at lægge tarotkort. Tarotkort giver dig nemlig en pejling om fremtiden, som kan vejlede dig til det rigtige valg eller give dig mere ro i sindet. Du kan lægge tarotkort på dine egne problemstillinger, eller du kan lægge tarotkort på en ven, der bærer rundt på en bekymring. På tessies.dk kan du finde tarotkort i forskellige smukke variationer, og desuden englekort og orakelkort. Disse kortsæt kan give dig svar fra ærkeengle og guder, som du ikke selv ville kunne finde frem til. Hvis du har spørgsmål til tarotkort, kan du sende en mail til Tessies eller besøge butikken i KBH, og de vil vejlede dig grundigt.

Tessies