Undgå glasskår med fadølsglas og engangs vinglas fra Papkrus.dk

Skal der sælges øl fra festteltet, eller har I fået mulighed for at servere øl og anden alkohol fra en bod, så er det helt sikkert nødvendigt, at du får de rette glas. Hos Papkrus.dk kan de byde på både fadølsglas og engangs vinglas, der undgår glasskår, hvis folk taber dem.

Find de bedste fadølsglas til din virksomhed

Uanset om der er et stort arrangement på virksomheden, der skal handles ind til ringridning eller der er andre store begivenheder, så er Papkrus.dk klar. De tilbyder splintfri fadølsglas, der et helt ideelle, når mange mennesker drikker sammen. Der kan altid forekomme uheld, men de rette fadølsglas går ikke i stykker, hvis de bliver tabt på jorden. Da de er splintfrie, vil der heller ikke forekomme andre uheld, når den ligger på jorden. Ved koncerter eller andre steder, er fadølsglas uundværlige, og de kan fås i forskellige størrelser. Du kan vælge mellem tre størrelser fadølsglas, der kommer i 30 cl, 40 cl og 50 cl. Det giver dine kunder mulighed, for at vælge den størrelse, de har brug for. Det giver også dig mulighed, for at vælge én eller flere størrelser, alt efter hvad der er mest praktisk for dig. Tag ind forbi Papkrus.dk, hvis du har brug for fadølsglas til koncerten, festteltet eller andet.

Køb engangs vinglas til store events

Serverer du vin, er det selvfølgelig bedst at have et glas, der passer. Mange foretrækker at drikke vin af vinglas og med Papkrus.dk er det muligt. De kan nemlig tilbyde engangs vinglas, så dine kunder får det, de ønsker, og du undgår glasskår. Der kan ske mange ting til store begivenheder, og der vil uden tvivl altid forekomme uheld. Engangs vinglas er den perfekte løsning i områder, hvor mange mennesker samles, da de ikke går i stykker, hvis de tabes. Selv hvis engangs vinglas går i stykker, er der ingen glasskår, der kan skabe problemer. I stedet vil et engangs vinglas kunne samles op og bruges igen, eller smides ud, alt efter hvor det tabes henne. Du kan finde forskellige engangs vinglas på siden, der har dem i 15 cl, 17 cl og 20 cl. De fås i forskellige design, så du kan vælge den type, der bedst passer til din bod. De kommer i pakker a 144, 400 og 540 stk, alt efter hvilken variant du vælger. Tag ind forbi Papkrus.dk, hvis du har brug for engangs vinglas til den store begivenhed.

Papkrus.dk sørger altid for at levere de bedste produkter til andre virksomheder, uanset om det er engang vinglas, papkrus eller fadølsglas.

Papkrus.dk