Dinfotobog - fotokalender eller foto bog

Bestil en danskproduceret foto bog eller fotokalender via www.dinfotobog.dk. Produktion her i landet betyder, at du får hurtigere levering og bedre service - altid topkvalitet!

Lav en unik foto bog med alle minderne

Bestil en flot foto bog til en god pris hos Dinfotobog. Gør noget specielt ved dine billeder af minder fra dit liv. Hvis du bestiller en foto bog via dinfotobog.dk, så uploader du billederne direkte på hjemmesiden, hvorefter du designer bogens features. Derved ender du ud med et resultat, som betyder en unik fotobog, som ikke ligner nogen anden. Mange vælger at give den som en personlig gave til forældrene. Så kan de følge med i, hvad deres barnebarn går og laver. Der er et utal af forskellige udgaver - A4, A5, stående, liggende, hardcover og softcover. Sammensæt din egen foto bog, og få fuld tilfredshedsgaranti.

Fotokalender med billeder fra ferien af

Mange vælger også at købe en fotokalender, som er et andet medieformat, der ofte bliver kigget mere på end fx almindelige, løse billeder. Her giver Dinfotobog kunder mulighed for at tildele hver måned et specielt billede. Mange vælger fx at uploade billeder fra sidste år fra forskellige årstider. Man kan derfor se på børnene lege i sne i januar og familien bade på stranden i juli. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for mulighederne. Det er rart at kunne kigge på ens liv, mens man nyder en kop te samt morgenmad.  Derfor vælger mange netop at gøre minderne til en fotokalender, som både kan fås i A3 og A4. Skab din egen kalender, som er oplagt at hænge op på eget køleskab eller give i gave til en person, man holder af - bedsteforældre, venner m.m.

Kigger du efter nye måder at fremhæve dine billeder på? Bestil en flot foto bog, eller køb en fotokalender fra www.dinfotobog.dk. Derinde får du hurtig service og tilfredshedsgaranti på de mange tilbudte kvalitetsmuligheder fra hjemmesiden af.

Dinfotobog