Find slidstærke Harken blokke og Jotun bundmaling til både hos Marinebutikken

Hvis du gerne vil have det bedste af det bedste til dig og din båd, eller hvis du leder efter en gaveidé til en bådentusiast, så er Marinebutikken en butik for dig. Her forhandles nemlig kun produkter i den højeste kvalitet. Læs videre og lær lidt om god dækkeevne ved Jotuns bundmaling og de slidstærke design ved Harken blokke.

Jotun bundmaling til både med god dækkeevne

Udover at være enormt modstandsdygtigt, er Jotun bundmaling til både blandt andet kendetegnet ved at have rigtig god dækkeevne. Som ejer af en båd kender du vigtigheden af at bemale din båd med den bedste bundmaling, så din båd kan komme sikkert i havn, når sejlsæsonen er ovre. God dækkeevne er ikke kun et spørgsmål om at gøre din båd så smuk som muligt. Det er også et spørgsmål om at holde alger, rurer og andre ubudne gæster fra at gøre skade på din båd. I Jotun bundmaling til både finder du en af markedets bedste og mest pålidelige producenter, og i samspil med Marinebutikkens vejledning og ekspertise er du sikker på, at din båd får lige præcis den maling, som den trænger til.


Harken blokke i slidstærke design

Enhver sejler har oplevet havets til tider ubarmhjertige forhold. Det er dog ikke kun sejleren, der oplever naturens kræfter: Det er i høj grad også båden. Det er derfor, at dine blokke skal være i ordentlig kvalitet. Marinebutikken forhandler Harken blokke, som er karakteriserede ved deres slidstærke design og lange levetid. Med et hurtigt klik ind på Marinebutikkens webshop, vejlemarineservice.dk, vil du se, at udvalget af blokke fra Harken er stort. Så ligegyldigt hvilken båd du måtte sejle, vil du med garanti kunne finde noget, der passer dig. Skulle du alligevel være i tvivl, kan du besøge Marinebutikkens fysiske afdeling i Vejle og mærke det slidstærke design ved Harken blokke med dine egne fingre, inden du køber. Hos Marinebutikken er gæstfrihed og kyndig rådgivning nemlig særdeles vigtigt – derfor er de også yderst hjælpsomme på mail og telefon.

 

Marinebutikken