Garnet som alle strikke- og hækleentusiaster elsker

At strikke og hækle er en hyggelig indendørs aktivitet, hvor man både kommer helt ned i gear, slapper af og nyder roen. Men det er også en aktivitet, som giver dig mulighed for at være kreativ samt, hvor du kan fordybe dig, og udvikle dine kompetencer og færdigheder. Alle, der elsker at strikke og hækle, ved, hvor vigtigt det er at have noget godt garn. Det er ikke helt ligegyldigt, hvilket garn man vælger, da det visuelle udtryk, stil og look kan variere meget alt efter den garntype man anvender. Sandnes Sunday garn er eksempelvis rigtig godt.

Sandnes Sunday: Blødt og lækkert garn i merinould

Siden 1888 har den norske garnproducent Sandnes garn fremstillet kvalitetsgarn i 100% merinould. Sandnes Sunday er en garntype, som bruges til at strikke beklædningsgenstande og tæpper i.  Til trods for at den ikke er super-wash behandlet, kan man alligevel vaske tøjet ved 30 grader. Sandnes Sunday garn er særligt kendt for at blive brugt til at lave noget helt fantastisk blødt og pænt babytøj. Det er skønt at røre ved, kradser ikke og er tilmed varmeregulerende. Sandnes Sunday er garn, hvor man både kan strikke med det alene, eller man kan kombinere det med andre garntyper. Sandnes Sunday garn kan fås i mange forskellige farver og varianter og kan købes hos VegaGarn.

Online strikkebutik med et bredt udvalg og sortiment

Hos Vegagarn.dk finder du alt, hvad du har brug for inden for strikke- og hækleverdenen. Det er en online strikkebutik, som har alt lige fra Sandnes Sunday garn, strikkepinde, knapper, opskrifter, hæklenåle samt meget andet. Her kan man gå på opdagelse og blive inspireret til ens næste store projekt. Du kan tilmed få gode råd og vejledning i forhold til udstyr, garn og opskrifter. 

Garn i gave

Kender du en strikke- eller hækleentusiast, så kan du være helt sikker på, at hvis du giver garn i enten julegave eller fødselsdagsgave, så vil du blive meget populær. Alle som elsker at nørkle med håndarbejde, har nemlig svært ved at få for meget af det, som de allerhelst vil bruge deres tid på. Lækkert garn sætter en masse kreative tanker og idéer i gang, og det er ikke blot en gave, men også et kærkomment projekt, som man giver den, man har kær. Her vil Sandnes Sunday garn være et godt bud på en rigtig god gave, som vil glæde.

pexels-surene-palvie-2062069.jpg