Lav dine egne unikke fodboldmedaljer med bånd og indgravering

Mangler du fodboldmedaljer eller pokaler til dit næste fodboldevent? BR Roset er eksperter i alle former for sportpræmier som for eksempel medaljer, pokaler og trofæer til fodboldkampe og mange andre sportsevents.

Hos BR Roset webshop er der noget for et hvert budget og enhver smag, så det er her du skal gøre dine kup, hvis du mangler præmier til dit sportsevent.

Læs med i denne artikel og find ud af, hvordan du bestiller dine helt egne unikke fodboldmedaljer til den næste kamp. 

Kvalitetspræmier til fodboldkampen

Alle deltagere, og ikke minds vinderholdet, fortjener en præmie, når fodboldkampen er slut. Fodboldmedaljer- eller pokaler i guld er den oplagte klassiske præmie, som overrækkes, når man har vundet den helt store kamp.

Fodboldmedaljer findes i mange forskellige størrelser, farver, materialer og designs - og dem kan du finde masser af hos BR Roset.

Hos BR Roset kan du sammensætte din sportspræmie, som du gerne vil have den. Du kan vælge mellem forskellige emblemer, farver, indgraveringer og medaljebånd. Du kan enten købe emblemerne enkeltvis, i sammensatte pakker samt med og uden medaljebånd. 

Skræddersy dine fodboldmedaljer

Hos BR Roset får du mulighed for at sætte dit personlige præg på mange af deres flotte fodboldmedaljer. Mange af deres produkter kan nemlig skræddersys med indgraveringer eller UV-print.

Du kan nemlig selv bestemme, hvad for en indgravering, som du gerne vil have på din fodboldpokaler- eller medaljer. Alt du skal gøre er at uploade tekst eller logoer på BR Rosets webshop, så klares resten for dig. 

Du kan for eksempel få skrevet navnet på sportseventet, datoen for arrangementet, et logo eller en lykønskning på medaljen. Mulighederne er næsten uendelige.

Dog skal du overveje, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud. Hvis du putter alt for meget tekst på fodboldmedaljen, så kan det være svært at læse. 

I mange tilfælde siger man less is more, så pas på med at overfylde fodboldmedaljen med tekst og logoer, hvis du gerne vil have den til at se professionel ud. 

Budgetvenlige priser og mængderabat

Alle skal kunne have råd til flotte sportspræmier. Derfor har BR Roset et bredt udvalg af mange fodboldmedaljer, pokaler og trofæer til budgetvenlige priser.

BR Rosets sportspræmier kommer i forskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde et produkt, der passer til både dit behov og dit budget. 

Derudover tilbyder de mængderabat, så hvis du bestiller 100 medaljer på en gang, så kan du spare gode penge på din levering. 

Medalje.jpg