Swinger par og gang bang hos den danske swingerklub CitySwingers i København

CitySwingers er en dansk swingerklub i København, hvor du kan finde mange spændende sextnere. I kan komme som swinger par og møde andre par i gang bang rummet.

Mulighed for at komme som swinger par

CitySwingers er den mest besøgte danske swingerklub, og den drives bl.a. af frivillige fra miljøet, hvilket er med til at holde priserne på et absolut lavt niveau. Kommer i som swinger par er det ikke meget dyrere end at gå i biografen, og i vil helt sikkert få en aften, som i sjældent glemmer. Der er mange forskellige mennesker i klubben, og ingen tvivl om, at i kan møde nogle frække swingere, som er klar på en trekant med jer. Der er flere private rum i klubben, hvor swinger par være helt i fred, men hvis man godt kan lide at andre kigger på, så er der spejle i guldrummet, som man kan se igennem fra et andet rum. Her er også glory holes, som man kan bruge, hvis man gerne vil have, at andre skal tilslutte sig. Vælg imellem mange forskellige slags rum til forskellig slags seksuel udfoldelse. Der er også sauna og spabad, og mange forskellige faciliteter til nysgerrige swinger par, som gerne vil have nye frække erfaringer.

Gang bang

Hvis du drømmer om gang bang, så besøg CitySwingers, hvor der er et helt rum indrettet til netop den slags. I rummet er det også okay, at dyrke en-på-en-sex, og reglen er, at man skal inviteres før man må deltage i et samleje. Der er forskellige frække muligheder, og hvis du gerne vil have sex med flere partnere på en gang, så er gang bang lige sagen. På den måde kan du have gang i flere forskellige huller på en gang, og du kan opnå den ultimative nydelse. I gang bang rummet kan man også afspærre sit samleje med reb, hvis man bare pirres af, at andre kigger på, men uden at man vil have, at de tilslutter sig. På en almindelig aften på klubben er der altid godt gang i rummet, og man kan helt sikkert finde en fræk partner, som er klar på den værste. Find dine nye sexpartnere på klubben og find inspiration til din næste seksuelle fantasi på swingeren.dk, hvor du kan læse frække historier skrevet af brugere fra virkelighedens swingermiljø.

CitySwingers