Designgaven har alt til hjemmet bl.a. Coolme og Frederik Bagger glas

Dit hjem skal have de ting, der gør dig mest glad, det er uanset om det er praktiske elementer, eller pæne dekorationer. Designgaven har præcis hvad du, eller en du holder af, har brug for hjemme. Det er blandt andet køletasker fra Coolme og Frederik Bagger glas.

Få Coolme køletaske til alle dine kølerbehov

Mad og drikkevarer på tur bør holdes kølige på bedste vis. For dig der leder efter en god løsning, vil Coolme være svaret. Designgaven har et udvalg af forskellige køletasker fra Coolme, der er fantastiske og lette at håndtere. De er ikke i hård plast, men i stedet i et andet og mere medgørligt materiale. Du kan få dem i 3,1 liter og i 13 liter. De smarte køletasker fra Coolme lægges i fryseren inden brug, og kan derefter holde maden kølig i 10 timer ved stuetemperatur. Det er derfor også ideelt at vælge Coolme som taske når du skal handle ind, eller køre langt med madvarer. Du kan desuden finde forskellige farver hos Designgaven, så du finder noget der passer dig, eller den der skal modtage den som gave.

Find Frederik Bagger glas til hverdag og fest

Du finder dog også de spændende Frederik Bagger glas hos Designgaven. De vil være den perfekte gave, til den der elsker de flotte designs, og unikke farver. Frederik Bagger glas er mere end blot glas. Det er en god og effektiv måde, at udtrykke sin stil. Det er desuden også glas, der gør dig glad, hver gang du bruger dem. Frederik Bagger glas fås i alle former og designs, så du er sikker på at have matchende glas. Du finder derfor både rødvin, hvidvin og portvinsglas, samt cocktailglas i blandt andre. Designgaven har det store udvalg af Frederik Bagger glas, så du får alle dine glas samlet.

Du kan altid finde den rette gave, hvis du tager ind forbi Designgaven, der har et varieret udvalg.

Designgaven