Døre og vægge i det kendte New Yorker-look tilbydes på firstfloorcph.dk

En New Yorker dør kan afskærme dele af et rum, mens gennemgangen stadig er sikret, og lyset kan sprede sig som før. Ligeledes er en New Yorker væg som afskærmning i et rum, der tjener flere formål, en løsning, som First Floor CPH kan tilbyde dig.

New Yorker dør i høj kvalitet

Traditionelle døre lukker for lyset og gør, at man kun kan gisne om, hvad der sker på den anden side. En dør i New Yorker stil, derimod, lader lyset komme igennem glasset, men afskærmer diskret for lyd og lugt. First Floor CPH forhandler New Yorker døre, der passer ind i et væld af forskellige rum, og som kan opfylde vidt forskellige behov. Det kan være en enkeltdør mellem to stuer; det kan være en baderumsdør, som holder vandet væk fra resten af badeværelset; eller det kan være, at en del af stuen skal fungere som kontor og derfor opdeles af en New Yorker dør. New Yorker-stilen stammer fra 60’ernes New York og er kendetegnet ved et vist råt look, fx ved nøgne bjælker eller mursten, med masser af lys, studio-vibe og materialer som stål og glas. New Yorker døre fra firstfloorcph.dk passer ofte godt ind i hjem, som dyrker skandinavisk, minimalistisk design.

Den berømte New Yorker væg med en skandinavisk touch

Et rum kan savne et opdelende element, hvis det er stort og benyttes til forskellige formål. I sådanne rum kan lyd og lugt komme til at dominere for mange kvadratmeter, og en New Yorker væg kan være en yderst æstetisk, moderne og praktisk løsning. First Floor CPH er eksperter i New Yorker vægge, og de dyrker den æstetik, som stammer fra 60’ernes New York, men som også i dette årti præger mange danske hjem: minimalismen, tidløsheden og lyset. Du kan adskille mødelokaler eller kontorer med en New Yorker væg, lade en væg adskille sengen fra tøjafdelingen i et rum, eller opsætte en væg med skydedør midt i stuen. First Floor CPH kan skræddersy en løsning i fuld entreprise til dig, og de giver dig grundig vejledning, så den løsning, du vælger, bliver ideel for dit hjem.

First Floor CPH