Esme Studios taske og flettet hængekurv m.m. fås hos Butik Gemakker

Butik Gemakker har et stort udvalg af smukke produkter til hjemmet og kroppen fra eksklusive designermærker. Du kan bl.a. finde Esme Studios tasker samt flettede hængekurve i butikken. Læs mere her.

Bliv klar til byen med Esme Studios taske

Butik Gemakker har et velkurateret udvalg af indretning, design og tøj til modebevidste mennesker, og her kan du bl.a. finde et fint lille udvalg af Esme Studios tasker og tøj. De laver stilrene design i nordisk stil, som blander klassiske fits med street-detaljer, og du kan bl.a. finde en cool Esme Studios taske i flere forskellige farver, som er quiltet og med logo-rem. Dette smukke design er perfekt til den modebevidste person, der søger en praktisk taske, der udviser stil og god smag. Tasken fra Esme Studios sælges i butikken i tre forskellige farver: Camel, mørkegrå og blåstribet. De har også en cool tote bag i butikken, som er i mørkeblå og med den samme tjekkede logo-rem. Denne smukke Esme Studios taske kan bruges til mange forskellige formål og har en casual vibe kombineret med den skarpe æstetik. Læs mere om det store udvalg af designertøj på hjemmesiden www.gemakker.dk, hvor du finder flere forskellige lækre brands og modetøj fra bl.a. mærker som Fub Woman, Sissel Edelbo, Frau m.m. Du vil helt sikkert kunne finde noget, der inspirerer dig i butikken, hvor der er mange forskellige smukke beklædningsgenstande til salg fra forskellige danske og udenlandske designerer og mærker, der alle laver modetøj i verdensklasse.

Flettet hængekurv til vasketøj og opbevaring i hjemmet

Butik Gemakker sælger også interiør design og har sammensat et udvalg af designerobjekter såvel som funktionelle genstande som fx flettet hængekurv og de smarte opbevaringskasser i hård plast, som kan klappes sammen og som oprindeligt blev designet til industrielt brug. Funktionalisme er på mode, så mange af de klassiske gamle design er kommet frem igen og du kan finde flere forskellige interessante ting i sortimentet. Du kan købe en flettet hængekurv i enten bambus, søgræs eller hamp. De har forskellige størrelser og forme kurve at byde på, og hvis du søger en smuk flettet hængekurv, så kan du med sikkerhed finde den helt rigtige model i butikken. De er yderst holdbare og kan bruges både til at hente brænde i såvel som at opbevare vasketøjet. Søgræs har været brugt i norden siden tidernes morgen til at flette kurve af, og dets fibre er enormt stærke, hvilket gør det oplagt til kurveflet. Klik ind på www.gemakker.dk og find det store udvalg af flettede hængekurve og andre interiørgenstande. Der vil helt sikkert være præcis det, du søger i butikken og du skal nok kunne finde de helt rette produkter til dit hjem. Hvis du drømmer om en smuk flettet hængekurv, så er det, det rette sted at lede.

Butik Gemakker