Forhandler af bordplader i natursten og udendørs fliser i kompromisløs kvalitet

Inpro A/S sælger alt i fliser og natursten. Du kan bl.a. finde flotte udendørs fliser eller bordplader i natursten i butikken.

Bordplader i natursten

Inpro A/S har mange forskellige slags natursten til forskellige indretnings formål. De sælger både til private og erhverv, og ingen opgave er for stor eller for lille for dem. De har snart 20 års erfaring med import af natursten fra hele verden. De arbejder med stenbrug rundt omkring i Europa, Sydamerika, Kina, Nordafrika, Indien og Mellemøsten. Der er mange forskellige slags sten at vælge imellem, det siger sig selv, og alt efter geografien ændrer farverne på fx marmor sig. Skal du bruge en smuk bordplade i natursten, så er der mange forskellige alternativer i kompromisløs kvalitet at vælge imellem. De har bl.a. nogle smukke skifer bordplader, som vil se fantastisk ud hos dig. Skifer er mørkt, hvilket gør sig godt som bordplade, for på den måde kan man arbejde på det i køkkenet uden at det pletter. Find en smuk bordplade i natursten, enten kløvet eller poleret skifer, glatpoleret marmor eller tromlet travertin. Find din bordplade i natursten hos dem, så er du sikker på at kvaliteten er helt i top.

Bredt udvalg af udendørs fliser

Hos Inpro A/S kan du også finde mange forskellige smukke natursten, der egner sig godt som udendørs fliser. Der er bl.a. forskellige slags skifer i de lysere nuancer, som er super smukke som udendørs fliser til have, terrasse og indkørsel, for det er en sten, som er naturligt lavdelt og når den kløves får man derfor nogle smukke helt lige stykker med en naturlig ujævn overflade. Der er også forskellige typer travertin, som gør sig godt til udendørs fliser og selvfølgelig også keramik og porcelæn, for det er jo nogle enormt holdbare materialer. Der er mange forskellige slags at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde den perfekte sten til din terrasse. De har et stort showroom i både Køge og Billund, hvor du kan komme og se.

Inpro A/S