Godt udvalg af afretningsgrus og stenmel til ethvert behov

GrusDirekte.dk leverer sand, sten, grus, stenmel, afretningsgrus, muld, jord, pladegræs og meget mere til hele Danmark til gode priser. Læs mere her.

Bredt udvalg af stenmel 

GrusDirekte.dk har et bredt udvalg af stenmel, som kan bruges til enormt mange forskellige ting i hus og have øjemed. De leverer forskellige typer i forskellige farver og med en størrelse på 0-4 mm. Det kan bruges til forskellige ting, bl.a. er det enormt ukrudtshæmmende og kan derfor bruges til at lægge imellem fliser, hvor det ingen vedligeholdelse kræver, men giver ukrudtet svære forhold for at vokse op imellem dine fliser. Det giver også et stabilt underlag til havegange og til at stabilisere fliser med, og desuden er det godt til at fuge med. Du kan finde lige den slags stenmel du skal bruge på siden, hvor der er forskellige flotte typer at vælge imellem. Bl.a. knuste granitskærver eller en helt sort variant. De leverer hurtigt og billigt, og altid til tiden og har landdækkende service – også på Bornholm. Du kan finde produktvideoer på deres hjemmeside, hvis du skal bruge lidt vejledning til at finde det helt rigtige produkt.

Afretningsgrus

Hos GrusDirekte.dk kan du selvfølgelig også finde mange forskellige slags grus, og bl.a. en super god afretningsgrus. Afretningsgrus bruges til at lægge ud som underlag under fx fliser, indkørsel eller terrasse. Det er en super slags grus, som har fine korn og som skal strøs ud i et lag på minimum 5 cm for at effekten virker. Du kan få leveret grus lige til døren, enten på lad, med grab eller i bigbags. En bigbag indeholder ca. et ton og på hjemmesiden kan du også finde en mængdeberegner, som giver dig et billede af hvor meget du skal købe ind af forskellige slags materialer ud fra hvor stort et areal, du fx skal bruge afretningsgrus til. Hvis du skal lægge underlag til at køre med større maskiner, som fx busser osv. skal du huske et lag stabilgrus også. Læs mere på siden.

GrusDirekte.dk