Her kan du bl.a. købe flotte FDB møbler og komfortable lænestole fra Stressless

ILVA Max Jessen Terndrup har mange forskellige smukke møbler i sortimentet. Læs bl.a. om udvalget af Stressless og FDB møbler her.

FDB møbler i klassiske design

Du kender uden tvivl FDB møbler, for de har stået bag nogle af dansk designs største klassikere siden 50’erne med bl.a. designere som Børge Mogensen, Jørgen Bækmark og Monaca Ritterband. Deres møbler er kendt og elsket af hele Danmark samt langt uden for Danmarks grænser. De smukke træmøbler er tidsløse og passer til ethvert hjem i Danmark. Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du finde et flot udvalg af FDB møbler til gode priser, hvor der er både stole, borde, sofaborde, bænke, fade, knagerækker og meget mere i udvalget. Ofte bruges der massivt træ i deres designs, som behandles på smukke måder, så der kommer flotte træmønstre ud af det, og deres designs er i øvrigt ofte lette, funktionelle og med den nordiske ”minimalisme” indeover. FDB møbler er noget af landets bedste og dermed også noget af verdens bedste, for Danmark er jo kendt verden over for møbeldesign. Læs mere på www.max-jessen.dk. 

Lænestole i gode materialer fra Stressless

Hvis du skal bruge en super lænestol, så er det Stressless, du skal have fat i. Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du finde mange lænestole fra mange forskellige møbelproducenter herunder bl.a. Stressless. De laver nogle fantastisk behagelige lænestole i forskellige materialer, og deres stole kan altid justeres ved hjælp af et smart håndtag, så du kan få den perfekte position, når du skal slappe rigtigt af. Som navnet antyder er det der, du sætter dig, når du kommer hjem fra arbejde og trænger til virkelig at slappe af, at stresse af og få benene lidt op. Man skal ikke sidde længe i en Stressless lænestol efter en lang arbejdsdag, før øjenlågene begynder at blive tunge. Det er max afslappende at sætte sig i sådan et blødt og behageligt design. Du kan uden tvivl finde lige den model i butikken, som passer til dit hjem for der er mange forskellige farver at vælge imellem.

ILVA Max Jessen Terndrup