Køb violet rhododendron og gødning m.m. hos Rhododendron-Haven

Find smukke rhododendron hos Rhododendron-Haven i deres store planteskole i Tørring. Det store udvalg af denne populære plante baserer sig blandt andet på en stor egenproduktion, hvilket ikke bare betyder høje kvalitetsniveauer, men også garanterer prisniveauer på den billige side af skalaen. Læs mere herunder om de mange blomster og bestil en violet rhododendron hjem allerede i dag!

Vælg mellem 600 forskellige typer rhododendron

Rhododendron-Haven ønsker altid at give dig en succesfuld oplevelse med dit indkøb af rhododendron. De har derfor stor egenproduktion og står flere erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde flotte rhododendron planter, kvalitetssphagnum og gødning der passer perfekt til din have. Denne store planteskole har nemlig mere end 50 års erfaring med dyrkelse af rhododendron og derfor stor viden om alt, hvad denne specifikke plante behøver for at kunne klare sig rundt om i det danske land. Planteskolens egen produktion af rhododendron sker midt på den jyske højderyg, hvor planterne får den rette robusthed til at kunne klare sig bedst muligt i alle landets afkroge. Rhododendron fra denne danske planteskole er derfor perfekt til dig, der ønsker at købe rhododendron fra en udbyder, der har styr på sit kram. Dette gøres nemt online eller hos den fysiske planteskole, hvor mere end 600 forskellige rhododendron står i fuldt flor.

Pynt haven med en violet rhododendron

Find derfor rhododendron i mange smukke varianter hos denne specifikke forhandler. En violet rhododendron er for eksempel en klassiker, der fås i mange forskellige arter på www.rhodobutik.dk. En violet rhododendron som vildarten Augustinii er en busk, der bliver op til 5 m og danner mellemstore lancetformede blade. Netop denne plante blomstrer i april eller maj og varierer i farver fra rosa til klar lyseblå. En violet rhododendron i arten hybrid kommer for eksempel i form af en Blaue Jungs. Denne stedsegrønne plante blomstrer i juni med flotte violette blade. Planten er både storbladet og hårdfør på beskyttede voksepladser. En løvfældende violet rhododendron fås for eksempel i form af arten Camtchaticum. Denne næsten krybende vækst blomstrer mellem juni og september, så længe de enkelte blomster fjernes straks efter blomstring, samt at planten aldrig udtørrer. Denne blomst udvikler blomsten fra årets nyvækst som den eneste rhododendron af sin art, og er en smule frostfølsom, men burde kunne klare sig på en lun og let skygget plads.

Find en violet rhododendron, der passer din have på www.rhodobutik.dk og få den leveret alle ugens dage, eller tag et smut forbi den store planteskole i Tørring og vælg din plante uden ventetid.

Rhododendron-Haven