Online forhandler af træsko til mænd fra Backdoorshoes samt diverse børster i høj kvalitet

Susanne Schmidt sælger mange forskellige gode designervarer til huset, hjemmet, haven og livet. Læs om træsko til mænd fra Backdoorshoes og om smukke designer børster her.

Træsko til mænd fra Backdoorshoes

Susanne Schmidt har et bredt udvalg af lækre designervarer, brugskunst og mange forskellige funktionelle designs som møbler og brugsgenstande i æstetiske og holdbare versioner. Du kan bl.a. købe træsko til mænd fra Backdoorshoes på hjemmesiden, hvor der er mange forskellige spændende modeller at vælge imellem. Der er bl.a. træsko med print af chilier, hunde, møtrikker, græs, lædersko med syninger (altså et print af lædersko med syninger) og mange flere sjove og flotte modeller. Hvis du skal bruge et par gode solide træsko, som holder hele livet, som du kan bruge, når du skal ud af bagdøren og hente noget, ud og gå i haven, ud og spise i haven, ud og hente tørretøjet eller noget helt andet, så er træsko til mænd fra Backdoorshoes helt perfekte. Hvis du synes det lyder for gakket med de der prints, så findes der selvfølgelig også træsko til mænd fra Backdoorshoes, som bare er helt sorte og uden hurlumhej.

Børster til ethvert formål

Susanne Schmidt sælger mange forskellige flotte børster til mange forskellige formål; der er hårbørster, grøntsagsbørster, hundebørster, afløbsrensere, overløbsrensere, opvaskebørster, toiletbørster, radiatorbørster, espressobørster og mange flere forskellige. Fælles for alle er, at de ikke er lavet i billig plastik, som kun holder et par måneder men i god kvalitet, som holder i årevis. Det er lækre børster med træhåndtag og solide stive hår, som ikke falder af eller bøjes efter man har brugt dem 10 gange. Der er mange flotte og forskellige skønne modeller på siden til enormt gode priser og du kan finde lige den slags børste du skal bruge derhjemme. Der er alt for mange, som bruger de der opvaskebørster i plastik, som man smider i skraldespanden efter et par måneder, fordi man bare kan købe en ny til 25 kr. Vi forbruger alt for meget plastik, som ikke genanvendes, og hvis du gerne vil bevæge dig i en mere klimavenlig retning, så tænk over dit forbrug af plastik og overvej at købe holdbare produkter i træ i stedet.

Susanne Schmidt