Skab en hyggelig stemning i hjemmet med en pejseindsats eller brændeovn

Himmerlands Pejsecenter er en populær butik at starte i, når danske kunder skal købe ny brændeovn, f.eks. ny brændeovn eller måske en flot pejseindsats. De har nemlig et super flot udvalg i alle de kategorier man stort set kunne ønske sig, og har desuden sørget for at holde et højt niveau af kvalitet, uanset om det gælder brændeovn eller pejseindsats, eller måske gaspejse eller biopejse. Du finder det hele i kataloget, og mere til. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Den helt rette pejseindsats 

En pejseindsats er den helt rette måde at skabe ekstra meget hygge i stuen. Der er trods alt ikke noget mere hyggeligt, end at samlet omkring pejseindsatsen på en kold aften, og drikke en kop the, kaffe eller varm kakao. Har man kun sit eget selskab, er en god bog, varme drikke og ild i pejseindsatsen bestemt heller ikke helt værst. Hos Himmerlands Pejsecenter har de naturligvis et smukt udvalg af moderne pejseindsatse på lager, i mange alsidige design. Her har man mulighed for at vælge imellem 2-sidet og hjørne pejseindsats, 1-sidet pejseindsats og 3-sidet pejseindsats. I alle tre underkategorier af pejseindsatse kan du roligt forvente at blive mødt af et flot udvalg af pejseindsatse, og helt sikkert også en model der vil passe godt til din stue.

Brændeovne fra gode mærker

Udover ny pejseindsats, finder du blandt andet også et flot udvalg af brændeovne hos www.himmerlandspejsecenter.dk. Foretrækker du brændeovne frem for pejseindsatse, vil der helt sikkert være en model i kataloget hos forhandleren, der vil falde i din smag. Her finder man blandt andet brændeovne fra HWAM, LOTUS og Termatech, og kataloget tæller både fritstående brændeovne samt væghængte. Klik selv ind forbi virksomhedens hjemmeside, og få et kig på udvalget af både brændeovne, pejseindsatse og lignende produkter.

Himmerlands Pejsecenter