Stort udvalg af lækre lædermøbler såsom en behagelig Chesterfield stol

Direkte Import præsenterer altid et super flot katalog med møbler til både stue, soveværelse, køkken, have osv. Det gælder også inden for lædermøbler, som lige nu er én af de kategorier, der bugner med spændende produkter. Det betyder at man f.eks. har mulighed for at købe en smuk Chesterfield stol eller en Chesterfield sofa, til en ekstra-rimelig pris. Vil du vide mere om kataloget, så læs videre i artiklen herunder.

Chesterfield stol i ægte læder

Drømmer du om at købe en smuk Chesterfield stol til din bolig, i ægte læder? Så er her et godt tip: hos www.direkteimport.dk er der altid et flot udvalg man kan vælge imellem af lædermøbler, hvilket naturligvis også tæller et smukt udvalg af både Chesterfield stole og sofaer. En Chesterfield stol har et utrolig flot, sådan lidt gammeldags design, der vil passe perfekt ind i en lidt retroindrettet stue. Udover at være et flot møbel, er en Chesterfield stol også et super behageligt møbel at sidde i, og vil helt sikkert være et god sted at sidde og slappe af med en god bog, efter en lang dag på arbejdet. Når du køber ny Chesterfield stol hos Direkte Import, er den end da udført i ægte læder, hvilket ellers normalt koster langt mere, end hvad den danske forhandler kræver.

Lædermøbler i klassiske design

Chesterfield stole er langt fra den eneste type lædermøbler du finder hos forhandleren. Kataloget tæller også et særdeles bredt udvalg andre typer lædermøbler i klassiske design, samt de lidt mere moderne af slagsen. Prismæssigt holder alle kategorier med lædermøbler et godt niveau, særligt når man samtidig tager højde for det høje kvalitetsniveau. Og så er det jo bare rart, at man f.eks. også slipper for at betale for fragt på alle ordrer, og at kundeservice sidder klar til at besvare spørgsmål man eventuelt har.

Direkte Import