Stort udvalg af smukke pejse og HWAM brændeovne i den bedste kvalitet

Himmerlands Pejsecenter har et kæmpe udvalg af pejse og brændeovne. Læs med her, hvis du drømmer om en moderne HWAM brændeovn eller en klassisk pejs.

HWAM brændeovn med smart styring

Søger du et super smart og moderne brændeovn, så er det danske mærke HWAM værd at undersøge. En HWAM brændeovn har smart styring, så du kan hæve eller sænke temperaturen med din telefon eller tablet. Der findes forskellige lækre modeller, bl.a. væghængte modeller samt ovne med autopilot. Deres teknologi er uovertruffen og HWAM brændeovnene er produceret i den bedste kvalitet. En brændeovn er det, der kan få dig igennem vinteren. Når det er koldt og vådt udenfor, så er der ikke noget bedre end at komme hjem og tænde op. Med en HWAM brændeovn sikrer du dig den mest optimale og mindst miljøskadelige forbrænding og udnyttelse af brændet. Den er super let at tænde op i, og vil helt sikkert være et hit hjemme hos jer. Der findes elegante hvide samt mere klassiske sorte modeller, alle har glaslåger, så du kan få det smukke flakkende lys fra den levende flamme.

Find den helt rette pejs hos Himmerlands Pejsecenter

Drømmer du om at have en pejs derhjemme, så kan du finde forskellige super smukke modeller hos Himmerlands Pejsecenter. De fører et bredt udvalg af danske og udenlandske brands, som designer og producerer brændeovne og pejseindsatse i verdensklasse. Selv pejse er blevet moderniseret, og det med god grund. Dårlige forbrændinger og dårlig varmeeffekt har været hårdt for klimaet, og derfor er alle moderne pejse og brændeovne underlagt skrappe krav om miljøvenlighed. Der findes super gode brands, der laver meget moderne modeller, bl.a. brændeovne med smart styring, som kan reguleres fra ens smartphone samt gaspejse, der har fake træ, der ligner brændende brændestykker. Der er mange muligheder, og hvis du drømmer om den levende ild og det flakkende lys derhjemme, så er det måske en klassisk pejs, du skal have. Du kan få hjælp af Himmerlands Pejsecenter til installering og montering, og på den måde kan du være sikker på et godt resultat.

Himmerlands Pejsecenter