Tales.dk forhandler skønlitteratur som The Vampire Diaries

Bøger kan give dig en helt anden verden, en oplevelse du aldrig selv kommer til at opleve, men alligevel kan føle dig en del af. Er du på udkig efter bøger, e-bøger eller lydbøger i skønlitteratur, så er tales.dk stedet for dig. De har blandt andet YA bøgerne The Vampire Diaries.

Dyk ned i skønlitteratur og lev dig ind i en ny og spændende verden

Lad dig rive med i en verden af fantastiske fortællinger, episke rejser og nye oplevelser. Hos tales.dk kan du opleve alt dette og mere, med deres udvalg af skønlitteratur. Du kan finde bøger fra forfattere, der giver dig mulighed for at komme væk fra den kedelige hverdag. Der findes utroligt mange forskellige bøger i skønlitteratur, der enten kan tage dig ind i en fantasy-verden, science fiction eller bare til et andet sted i vores verden. Fælles for alle skønlitteratur bøger er dog at de har interessante karakterer og oplevelser. Er du mere til lydbøger eller e-bøger kan du også finde et stort udvalg af dem hos tales.dk. De har blandt andet en app til lydbøger, så du altid kan finde nye fortællinger i skønlitteratur.

Læs The Vampire Diaries på dansk eller engelsk

Er du til YA bøger som The Vampire Diaries kan du også finde dem hos tales.dk. De har The Fury og alle de andre bøger i serien, der kan fås e-bog, lydbog og fysisk bog. Kender du allerede til The Vampire Diaries pga. Tv-serien, så er du selvfølgelig klar over at det handler om vampyrer i vores tid. Det havde du måske gættet alligevel, da titlen netop er The Vampire Diaries. Du kan finde bøgerne på dansk og engelsk, hvis du nu mener det er tid til at læse dem på originalsproget. The Vampire Diaries er en fortælling, der blander gamle myter og vores moderne verden. Er det noget for dig, så tag ind forbi tales.dk og find hele The Vampire Diaries serien på bog, e-bog og lydbog.

tales.dk