Brug trimmebord og blowere fra GroomUs i hundesalonen

Ejer du en hundesalon eller anden virksomhed, hvor du ofte kommer til at tage dig af hundes pelspleje? Så er GroomUs lige stedet for dig, der ønsker gode og effektive maskiner, der gør det lettere for både dig og hund, når hundens pels skal gøres flot og renlig. Du kan bl.a. finde blowere trimmebord til hunde, der kan være en fordel for hundesalonen, men også til den private person.

Trimmebord med hæve/sænke funktion

Det er altid vigtigt at du har den rette arbejdsstilling, når du skal trimme hunden. Det kan derfor være nødvendigt med et trimmebord, som du netop finder flere forskellige af hos GroomUs. De sørger altid for at have de bedste produkter i høj kvalitet, så du får mest ud af dem. Det gælder også deres trimmeborde, der alle sammen kan holde til at blive brugt igen og igen. Under hvert trimmebord, kan du se deres vægt. Har du store hunde, så er det en god ide, at du vælger et større trimmebord, så der er plads til hunden. Du kan se dimensionerne på trimmebordene, så du har en ide om hvor stort det er. De helt store trimmeborde har også mulighed for sænkning og hævning, som kan være en meget praktisk og nødvendig detalje for dig og hund. Tag ind forbi groomus.dk, hvis du mangler et trimmebord i høj kvalitet. 

Tornado og Tauro blowere til alle hunderacer

Skal du have løse hår eller skidt af hundens pels, så kan det være en stor fordel med blowere. Det er også uundværligt på hundesalonen, når du har vasket hunden, da det er med til at tørre pelsen effektivt. GroomUs har flere forskellige typer blowere, som de foreslår man undgår at sætte på jorden. Så kommer der nemlig ikke alt for meget pels og snavs i filtret. Der er to typer blowere, som er Tornado og Tauro. Det er to forskellige, der egner sig til forskellige hunderacer. Tauro er god til små hunde og korthåret hunde. Derudover er den også effektiv til hunde, der ikke er glade for støj, da den er støjsvag. Tornado er til større hunde med masser pels, hvor det er nødvendigt med en kraftigere blæser. Uanset hvilke blowere du ønsker, kan du være sikker på, at det er en fordel at investere i smart tilbehør, som bl.a. gulvstativ eller vægbeslag. På den måde kan du få dine blowere op i den rette højde, så de er lettere at arbejde med, når du skal tage dig af hundens pels.

GroomUs