Dan Egtved leverer marktrug og fangefolde i den højeste kvalitet

Mangler du marktrug, fangefolde eller lignende udstyr til husdyrhold? Og vil du gerne have det i den bedste kvalitet og til en god pris? I så fald er det oplagt at besøge www.dan-egtved.dk.

Marktrug med svømmer i små og store størrelser

Dan Egtved er specialister i produkter, der relaterer sig til kvæg, heste og grise. I deres sortiment finder du bl.a. en række marktrug, som dine dyr kan drikke af, når de er på græs. Modellerne spænder fra mindre vandtrug på 80 liter til store marktrug på op til 1500 liter. Hvis du er interesseret i et marktrug med svømmer, er Dan Egtved også behjælpelige. Typisk kommer disse vandtrug med en svømmeventil, der kan yde 25 liter ved fem bar. Desuden har Dan Egtved prioriteret produkter, der er komfortable for både dyrene og deres ejer. Derfor er deres vandtrug bl.a. udstyret med en stor bundprop, så de er nemme at tømme, ligesom de er udformet, så de er behagelige at drikke af for dyrene.

Køb robuste og mobile fangefolde til marken på www.dan-egtved.dk

Dan Egtved forhandler desuden smarte fangefolde til marken. Disse fangefolde kommer med en robust kædelukning, som selv de stærkeste kreaturer ikke kan bryde op. Foldene kan benyttes til kvæg, heste, får og lignende og kan anvendes som staldinventar uden for græssesæsonen. Med fangefolde fra Dan Egtved kan du lave en indhegning i lige den form eller størrelse, du har brug for. Elementerne kan nemlig flyttes og samles på et utal af måder. De er produceret i varmgalvaniseret stål, som betyder, at de kan bruges i mange år uden at blive slidt ned.

Hvis du er interesseret i marktrug, fangefolde eller en helt tredje form for udstyr til kvæg, heste eller grise, så klik dig ind på dan-egtved.dk. Her finder du alt det, du skal bruge til landbruget.

Dan Egtved