Køb svinefoder og mobile blandeanlæg i høj kvalitet hos CR Foderservice

CR Foderservice er specialister i grovvarebranchen og foderproduktionen, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten. Her får du svinefoder og blandeanlæg i høj kvalitet - et konkurrencedygtigt alternativ til fabriksfremstillet og hjemmeblandet foder.

Markedets bedste svinefoder

Hvis kvalitet og ensartethed i blandingerne af svinefoder er vigtigt for dig, så er CR Foderservice det helt rigtige valg! De leverer svinefoder, som er produceret af sunde råvarer, fordi kun det bedste er godt nok til dine grise. Virksomheden startede ud med at lave foder til svineproducenter på Fyn tilbage i 2011, men blev hurtigt udbredt i Jylland, og i 2013 også på Lolland og Sjælland – i dag står virksomheden for at producere svinefoder til svineproducenter i hele landet på ugentlig basis. Når du bestiller svinefoder her, har du mulighed for selv at bestemme formalingsgraden og evt. valsning af korn ud fra kornets beskaffenhed og dyrenes behov. Producenten formaler alt fra 2 mm til 4,5 mm, og såfremt det ønsket, kan der udtages prøver til analyse af sigteprofil. CR Foderservice tager også selv løbende sigteprøver og registrerer dem for altid at have kendskab til årets højst. Udvalgte råvarer kan endda valses uden merpris. Der kan tilsættes sojaolie til svinefoderet ved ønske herom, som sikrer dem tilstrækkeligt med energi og dermed den optimale ydeevne. Med et skift til producentens eftertragtede melfoder, kan du sikre grisene en god mave- og tarmsundhed, lavere dødelighed, mindre luft i maven og lavere salmonellafrekvens – det optimale valg af svinefoder, når du ønsker at skabe god tilvækst.

Mobile blandeanlæg i høj kvalitet

Hos CR Foderservice finder du mobile blandeanlæg i høj kvalitet uden de store anlægsinvesteringer, som er lette og nemme at vedligeholde. Brugen af mobile blandeanlæg i høj kvalitet er et koncept, der er hentet til Danmark fra Tyskland. Her har man gennem hele 35 år anvendt mobile blandeanlæg i høj kvalitet til fremstilling af dyrefoder, og det er et marked, der fortsat er under bragende udvikling. De mobile blandeanlæg i høj kvalitet henvender sig primært til smågriseproducenter, kalveproducenter, mælkeproducenter, slagtesvineproducenter og industrien. Med mobile blandeanlæg i høj kvalitet er omstillingen fra færdigfoder hjemmeblandet foder lige pludselig legende let for den enkelte landmand, og det kræver ikke en hel masse investeringer. Forhandleren producerer foder med mobile blandeanlæg i høj kvalitet til kunder, der årligt har behov for mellem 100 tons og 8.500 tons foder, og de mobile blandeanlæg i høj kvalitet producerer også til hjemmeblandere, hvor logistikken ikke hænger sammen ift. kundens ejendomme. Når du får produceret foder med en af disse mobile blandeanlæg i høj kvalitet, kan du vælge imellem konventionelt og økologisk foder. Producenten kører dagligt ud med hele 10 anlæg og kører til alle dele af landet. Besøg www.cr-f.dk og læs om dine muligheder.

CR Foderservice