Emofabrik.dk - Vi har alt fra espresso kaffe og espressomaskiner til Bodum stempelkande og økologisk te!

Emofabrik.dk er en webside fyldt med lækker kvalitets espresso kaffe og espressomaskiner samt alt hvad der hører til. Vi kender go' kaffe og forhandler derfor kun det bedste på markedet fra hele verden. emofabrik.dk er din kaffeforhandler på nettet.

Se vores lækre udvalg af espresso kaffe fra det italienske mærke Pascucci. Du finder også økologisk espresso kaffe fra Pascucci, som bl.a. stammer fra Haiti og andre eksotiske lande, hvor kaffe bare smager bedst. Espresso kaffe er blevet meget populært blandt private hjem, i dag kan du ikke kun få det på små caféer og det gør at der er kommet mange forskellige firmaer, som laver espresso kaffe og vi hos emofabrik.dk har gjort os den livs mission at, vi vil kun have det bedste espresso kaffe. Der mener vi at, efter mange års søgen at, Pascucci er verdens bedste espresso kaffe.

Se også vores nøje udvalgte sortiment af espressomaskiner fra bl.a. Italien og Tyskland. Vi har espressomaskiner i alle prisklasser og størrelser. Vi har lækre espressomaskiner specielfremstillet til private kaffeentusiaster, der bare elsker kaffe og vi har espressomaskiner til restauranter, caféer og firmaer.

Bodum stempelkande og mælkeskummer, er en ting man ikke kan leve uden, hvis man er rigtig kaffeentusiast, mener vi, så derfor har vi et stort udvalg af Bodum stempelkander og mælkeskummer og glas og meget andet fra det lækre mærke Bodum. Bodum blev lanceret i 1944 af danske Peter Bodum. Peter Bodum's motto var "GODT DESIGN BEHØVER IKKE VÆRE DYRT" og det er Bodum's design bestemt heller ikke.

Foruden alt det lækre kaffe vi har hos emofabrik.dk så har vi også det lækreste økologiske te fra hele verden. Vi har økologisk te fra bl.a. Kina, som har en legende der siger at, det var dresseret aber, som hentede den økologiske te ned fra bjergene. Du finder også økologisk te fra Indien og andre lande hos emofabrik.dk.