Få en gavekurv med vin samt australsk rødvin hos Slagelse VinKompagni

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Mangler du en dejlig julegave til en du holder af, kunne det måske være en gavekurv med vin eller en australsk rødvin fra Slagelse VinKompagni.

En lækker gavekurv med vin – perfekt til juleaften!

Selvom kalenderen blot viser starten af november, og der endnu kun har været enkelte nætter med frost, så minder butikkerne og indkøbscentrene os ihærdigt om, at julen nærmer sig med hastige skridt. Julen er hyggelige stunder med familien og venner, men den kan også byde på stressende julegaveindkøb. Hvis du mangler en dejlig julegave til det voksne publikum, skulle du måske slå vejen forbi www.slagelsevinkompagni.dk. Hos Slagelse VinKompagni finder du nemlig et stort udvalg af lækre vine, spiritus, specialøl og delikatesser. Måske det er en gavekurv med vin som i år vil vække særlig glæde hos modtageren. En gavekurv med vin kan sammensættes med de vine, som smager modtageren bedst, og hos Slagelse VinKompagni finder du et bredt udvalg.

Smag på det bedste i australsk rødvin

En gavekurv med vin kan for eksempel fyldes med australsk rødvin. Australsk rødvin er blot et eksempel for hos Slagelse VinKompagni kan du få vine fra hele verden, blandt andet Argentina, USA og mange lande i Europa. Australien er det fjerde største vineksporterende land i verden og eksporterer årligt cirka 60 procent af deres producerede vin. En australsk rødvin kan være lavet på druerne Shiraz/Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot og Pinot Noir. Både på grund af de forskellige sorter af druer og da Australien er så geografisk stort, varierer klima, jordbund og topografi i stor udstrækning, hvilket sætter aftryk på vinen. Du kan derfor helt sikkert finde en australsk rødvin, som passer til smagsløgene hos netop modtageren af din rødvin. Ønsker du et lille udvalg, så der er lidt forskellige at smage på, kan du hos Slagelse VinKompagni nemt sammensætte en gavekurv med vin.

Så mangler du en dejlig julegave, så klik forbi www.slagelsevinkompagni.dk og bliv inspireret. Måske inspireret til en gavekurv med vin eller en enkelt australsk rødvin. Med vine fra Slagelse VinKompagni kan du være helt sikker på god kvalitet.

Slagelse VinKompagni