Køb Louise Roe og MosMosh online

Hos Kaiku.dk finder du masser af lækkert design til dit hjem og dig selv. Webshoppen lægger vægt på det skandinaviske islæt og på varer af høj kvalitet og med høj funktionalitet. Hos Kaiku.dk finder du mange skønne varer fra talrige designere, hvoraf f.eks. kan nævnes Louise Roe, MosMosh og Louise Kragh smykker.

Louise Roe kreerer smukke puder, tæpper, sengetøj, mundblæst glas, boxe og meget andet. Louise Roe design er inspireret af det organiske, såvel som det grafiske og indeholder både elementer fra den rolige natur og fra det hastige byliv. Design fra Louise Roe overrasker med uventede og finurlige fotoprint og helheden bliver harmonisk og stemningsfyldt.

Kaiku.dk sælger ikke kun design til dit hjem, men fører også en lang række luksuriøse mærker indenfor tøj og smykker og accessories. Blandt disse er danske MosMosh, der virkelig har forstået hvordan bukser skal sidde. De detaljerige og dog simple MosMosh jeans og bukser har et afslappet look, der kan bruges til hverdag eller dresses op til fest.

Vil du have frisket dit look op med nye smykker, så klik ind og se det fine udvalg af smykker fra Louise Kragh. Louise Kragh er kendt for sine tidløse smykker i porcelæn kombineret med guld, sølv og læder.

Louise Kragh smykker har et fint og uprætentiøst look, der kun vil blive smukkere i brug, idet porcelænet vil krakelere fint med tiden.

Klik ind og se de skønne varer fra alle de dygtige designere, der forhandles hos Kaiku.dk.