Speciel-design.dk - Køb perler, sten og krystaller til hjemmelavet smykker

Drømmer du om at lave dine egne smykker men mangler inspiration og materialer dertil, er speciel-design.dk det rette sted at starte. Her finder du nemlig alt i perler, sten og krystaller til hjemmelavet smykker. Du finder ikke bare perler, sten og krystaller men også værktøjet du skal bruge til at fremstille dine hjemmelavede smykker. Alt der skal til for at fremstille dine unikke øreringe, armbånd, halskæder eller andet.

Smykkelåse

Det er vigtigt med den rette smykkelås til dit armbånd eller halskæde, da det ville være ærgerligt hvis dit nye smukke hjemmelavede smykke skulle gå i stykker. På speciel-design.dk finder du smykkelåse i forgyldt og forsølvet kobber samt platinfarvede magnetlåse, du kan sætte i de lædersnore vi fører på seciel-design.dk. Vælg mellem de smukke forsølvede eller forgyldte bladformede smykkelåse eller de klassiske små endedutter.

Ørekroge og creoler

På speciel-design.dk finder du ørekroge og creoler, som giver dig uendelige muligheder for at lave nogle smukke unikke øreringe. Du kan f.eks. bruge creoler øreringene alene eller med forskellige perler og vedhæng på. De flotte creoler øreringe kan du købe forgyldte eller forsølvede med hjerteloop.  Se de fine forgyldte franske ørekroge med roser eller de søde forgyldte sløje ørekroge. Med det store udvalg af ørekroge og creoler øreringe, som speciel-design.dk har at byde på, er der helt sikkert noget efter din smag.