Sommerferiegaver til firmaet

Læs mere om de mange flotte sommerferiegaver online på Zirenas hjemmeside lige her: www.zirena.dk. Her kan man også bestille firmagaverne direkte.

Sommerferiegave

Hvis man ønsker at være på god fod med sine ansatte, så må man vise dem, at man sætter pris på dem. Især i store firmaer kan arbejdsmiljøet det hurtigt føles uvedkommende, hvorfor man må gøre en ekstra indsats for at vise, at der bliver sat pris på hver og én af de ansatte. Zirena har en mulig løsning på dette problem: firmagaver. Firmagaver skaber nærhed og kontakt, og de er med til at markere særlige lejligheder eller begivenheder enten for hele firmaet eller den enkelte ansatte.

Der er flere tidspunkter på året, hvor det er oplagt at dele firmagaver ud. Sommerferien er en af dem. Den ofte længste ferie på året er en helt særlig tid for alle ansatte i firmaet, og det er en meget fin gestus enten at fejre sommerferiens start eller slutningen med en sommerferiegave til de ansatte. På den måde ønsker man enten de ansatte en god sommerferie, eller man byder dem hjerteligt velkommen, når den er slut. Valget er op til en selv, men uanset hvornår gaven skænkes, så vil den helt sikkert vække stor glæde. Læs mere om deres produkter her.

Zirena har flere fine sommerferiegaver, man kan vælge imellem. Der er en kompakt rejseudgave af det sjove spil Bezzerwizzer samt en sammenklappelig kurv eller en smart kombineret salt- og peberkværn. Ønsker man en mere universel gave, så har Zirena også lækre og sommerlige chokoladeæsker, som alle uden tvivl kan få god brug af.