En masse senge inkl. continental senge på schwarz.dk

Hvis du drømmer om at drømme i en ny seng fra Carpe Diem Beds of Sweden, Jensen Beds, Dunlopillo, Getama, Schramm eller mange flere, så skulle du tage at kigge forbi www.schwarz.dk eller deres butik på Østerbro i København. De kan hjælpe dig med udsøgt råd og vejledning, lige meget om du søger en box- spring- eller trykaflastende madras eller måske en continental seng.

Senge i mange typer

En seng er for mange blot en seng, men måske burde du give din komfort om natten et tjek. Vi bruger rigtigt mange timer i sengen. Forskere inden for området råder gennemsnittet til at sove otte timer om natten. På en uge bliver det seksoghalvtreds timer, omtrent samme antal timer som du går på arbejde, du ligger i din seng. Samtidig er det om natten, vi restituerer fra dagens begivenheder og strabadser, så det er ikke uden betydning med hvilken komfort, du ligger om natten.

Læs om, hvorfor continental senge er så populære

Hvis du køber en seng i god kvalitet, kan den holde i rigtigt mange år, måske resten af livet. Ønsker du en seng for livet, kunne det være en continental seng fra Schwarz Senge. Når det gælder continental senge har Schwarz Senge særligt specialiseret sig i mærkerne Dunlopillo, Jensen Beds og Carpe Diem Beds of Sweden, da de har en erfaring med at disse producenter altid leverer en ufravigelig høj kvalitet, når det gælder æstetik, materialevalg og komfort. Schwarz Senge tilbyder, ud over at du fysisk kan prøve sengene, også en rygtest, som sammen med råd og vejledning kan guide dig til at vælge den helt rigtige continental seng for dig. Det kan nemlig føles som en jungle at skulle vælge den rigtige continental seng, når først du har fået lukket op til den fantastiske verden af komfortable senge.

Så klik ind forbi www.schwarz.dk eller butikken på Østerbro i København og få ny inspiration til hvordan du kan komme til at drømme himmelsk i en continental seng fra Dunlopillo, Jensen Beds eller Carpe Diem Beds of Sweden.

Schwarz Senge